2777
2789
عنوان

شوهر خارجی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2213 بازدید | 133 پست
عرب عمرا بیاد جوریه که خودشونو سرتر از ما میبینن و البته راستم میگن پول و رفاه اونارو نگاه کن مارم ب ...

وای افرین زدی تو خال😂😂😂😂عربم بیاد عرب فقیر و بدبخت همه فک میکنن شیخا عرب کنار گذاشتن واسه ما😂😂😂

والا من ی بار رفته بودم مینی چت یکی از تاجیکستان بود یکی دیگه از آمریکا گیر داده بودن ک آیدی بده آید ...

اره دقیقا همکارام میگفتن اگه ما بودیم میبردنمون دبی 😂😭

مینی چت ایرانی که همشون هولن و برا کارای اونجوری میان بالا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمبدونم ولی خب من خودم تز یه خانواده خیلی خوبی هستم ولی وضع مالی بابام خوب نیود خودم هم چهره م معمولی و سبزه بود نوحوون بودم که اصلا هم قیافه خوبی نداشتم هیچکس فکر نمیکرد ازدواج کنم ولی الان همسرم هم خیلی خوشتیپه قد بلنده چهره ش خیلی خوبه دکترا داره استاد دانشگاه و هیات علمیه من و بهترین کشورها برده برای سفر و الانم برای زندگی یه کشور خیلی خوب رفتیم فعلا اومدم ایران سر بزنم ب خانوادم.گاهی ادم فکر نمیکنه سرنوشتش چجوری میشه ولی من این اتفاق برام افتاد خیلی خیلی هم عاشقمه و با وجود مخالفت خانوادش با من ازدواج کرد و با اونا هم قطع رابطه کرد.توی کارش هم خیلی خفن و معروفه و جزو دانشمندان برتر دنیاست حتی.هنوز گاهی فکر میکنم خواب میبینم

بجای او به قلب من بزن🖤💔

نه بابا اتفاقا از خداشونه خیلی خوشگلتر از اوناییم💅🏻

باهاشون برخورد داشتم

در اون حد از خداشون نیس

دخترای کشورای دیگ واسشون wow تره😁

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

منم یه مورد دارم که کلا خارجیه خودش یکی از کشورهای عربیه خیلی هم پیگیره و اصرار میکنه اما موافقت خان ...

من عرب دوست ندارم

یکیو داشتم عراقی بود ولی انگار مذهبی بود کنسلش کردم

نمبدونم ولی خب من خودم تز یه خانواده خیلی خوبی هستم ولی وضع مالی بابام خوب نیود خودم هم چهره م معمولی و سبزه بود نوحوون بودم که اصلا هم قیافه خوبی نداشتم هیچکس فکر نمیکرد ازدواج کنم ولی الان همسرم هم خیلی خوشتیپه قد بلنده چهره ش خیلی خوبه دکترا داره استاد دانشگاه و هیات علمیه من و بهترین کشورها برده برای سفر و الانم برای زندگی یه کشور خیلی خوب رفتیم فعلا اومدم ایران سر بزنم ب خانوادم.گاهی ادم فکر نمیکنه سرنوشتش چجوری میشه ولی من این اتفاق برام افتاد خیلی خیلی هم عاشقمه و با وجود مخالفت خانوادش با من ازدواج کرد و با اونا هم قطع رابطه کرد.توی کارش هم خیلی خفن و معروفه و جزو دانشمندان برتر دنیاست حتی.هنوز گاهی فکر میکنم خواب میبینم

بجای او به قلب من بزن🖤💔

همکلاسی منم درس ها رو به زور پاس میکرد، توی دانشگاه کلی خوشگذرونی کرد و...آخرشم با یه نفر ازدواج کرد ...

یه خانمه بود تو اینستا دنبالش می کردم تو پاریس زندگی میکرد و با یه پسر فرانسوی ازدواج کرده بود.اونجوری که می گفت همه چی اصلا اونجوری که فکر می کنیم گل و بلبل نیست.مثلا یه بار می گفت فرانسویا زیاد مرتب و تمیز نیستن و اگه ولشون کنی با همین لباس تو خونه میرن سر کار و بیرون و...می گفت دیگه کلی رو شوهرم کار کردم که مثل خودمون بشه...یا همون که تو دسشویی خودشون رو نمیشورن برای بعضیا خیلی رو اعصابه ...یا می گفت خیابوناش خیلی تمیز نیست و خیلی وقتا آشغال اینور و اونور ریخته ...دم برج ایفل دزد زیاده و چشم به هم بزنی یه چیزی ازت بلند می کنن ...

کلا خیلی به این استوریا دل نبندین چون اونجا با کمترین هزینه ها میشه رفت همه اروپا رو گشت و زیر برج ایفل هم عکس گذاشت ولی داخل زندگی که باشی قطعا رفتارا و اختلافای ازار دهنده زیاد هست

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

والا من ی بار رفته بودم مینی چت یکی از تاجیکستان بود یکی دیگه از آمریکا گیر داده بودن ک آیدی بده آید ...

حالا ما تو شهرمون همه میگن با طایفه خودمون وصلت کنین به بقیه اعتماد نداریم

کور خوندن

بزار برم دانشگاه اگر بمیرمم اینجا ازدواج نمیکنم

نامزدم آلمانه قرارع برم ولی خب همه چیز اینا نیست اصلا نمیتونم صمیمی باشم باهاش اصن یه چیزایی این وسط ...

وقتی بری پیشش اوکی میشی نگران نباش فقط خدا کنه خوب باشه

چجوری آشنا شدین

باهاشون برخورد داشتم در اون حد از خداشون نیس دخترای کشورای دیگ واسشون wow تره😁

حالا عربای امارات و عربستان منظورم نیست

اونا پولدارن(با اینکه بنظرم فرقی با بقیه عربا ندارن)

عربای عراق و اینا میان🤣

کاربری دست دو نفره