2777
2789
عنوان

شوهر خارجی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2213 بازدید | 133 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یکی از دوستام با یه تاجر عرب همسفر شد رفتن سفر کاری با یه مرد هلندی اشنا شد ازدواج کردن الانم نینیش بدنیا اومده🥺

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

یا عرب و پاکستانی😂

عرب عمرا بیاد جوریه که خودشونو سرتر از ما میبینن و البته راستم میگن پول و رفاه اونارو نگاه کن مارم ببین

پاکستان و افغانستان و تاجیکستان فقط سرو دست میشکونن برامون😂

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

والا من ی بار رفته بودم مینی چت یکی از تاجیکستان بود یکی دیگه از آمریکا گیر داده بودن ک آیدی بده آید ...

منم یه هندی روم کراش زده بود دیگه جواب پیاماشو ندادم

بختم...😂💔

کاربری دست دو نفره
عرب عمرا بیاد جوریه که خودشونو سرتر از ما میبینن و البته راستم میگن پول و رفاه اونارو نگاه کن مارم ب ...

نه بابا اتفاقا از خداشونه

خیلی خوشگلتر از اوناییم💅🏻

کاربری دست دو نفره

نمبدونم ولی خب من خودم تز یه خانواده خیلی خوبی هستم ولی وضع مالی بابام خوب نیود خودم هم چهره م معمولی و سبزه بود نوحوون بودم که اصلا هم قیافه خوبی نداشتم هیچکس فکر نمیکرد ازدواج کنم ولی الان همسرم هم خیلی خوشتیپه قد بلنده چهره ش خیلی خوبه دکترا داره استاد دانشگاه و هیات علمیه من و بهترین کشورها برده برای سفر و الانم برای زندگی یه کشور خیلی خوب رفتیم فعلا اومدم ایران سر بزنم ب خانوادم.گاهی ادم فکر نمیکنه سرنوشتش چجوری میشه ولی من این اتفاق برام افتاد خیلی خیلی هم عاشقمه و با وجود مخالفت خانوادش با من ازدواج کرد و با اونا هم قطع رابطه کرد.توی کارش هم خیلی خفن و معروفه و جزو دانشمندان برتر دنیاست حتی.هنوز گاهی فکر میکنم خواب میبینم

بجای او به قلب من بزن🖤💔