2777
2789
عنوان

تو دو راهیم 😢

202 بازدید | 44 پست

سلام ۲۰ ساله ازدواج کردم ،دو تا بچه دارم ، سنم کم بود ، از اول همسرم بد بین و شکاک بود ، فک میکردم رفته رفته شناخت پیدا کنه بهتر میشه ، ولی نه نشد ، خود شیفته ، بچه ننه ، بود ، از اول اوضاع مالیش بد نبود ولی پدر من با وجود زحمت زیاد اوضاع مالی خوبی نداشت، بعد ازدواج دست تنگ پدرمو میزد تو سرم دائم که ندارید و بدبخت بودید و ... یبار شنبدم تلفنی به خواهرش که مشکل داشت با همسرش میگفت ما شانس نداریم منم مثل تو زنم واسم آدم شده بدبخت گدا رو اوردم ادمش کردم حالا شاخ شده ، بعد ازدواج وضع مالیش خوب شد ، دانشگاه رفت ، ولی من حتی حق رفتن به باشگاهم ندارم ، حتی رفتن به خونه مادرم ،

الان بعد این همه سال که خودشو مادرش عذابم دادن ، دیگه تو سرم نمیرنه ، و نداری خانوادمو وسط نمیکشه ، محبتش یکم بیشتر شده ، ولی هنوزم شکاکه ، تهمت میرنه ، خیلی تلاش کردم که بتونم فراموش کنم حرفاشو کاراشو ولی نمیتونم ، هم از خودش هم مادرش حالش بهم میخوره ( کارا و رفتارای مادرشو نگفتم از حوصلتون خارج نشه ) ولی خیلی داغونم ، از یه طرف میگم بخاطر پول موندم چون پشت ندارم ، از یه طرف بخاطر بچه هام ، از یه طرفم نمیتونم کنار بیام باهاش 😞 خیلی خستم ، مشاوره رفتم میگه پارانویا هست ولی دکترم نمیاد ینی اصلا قبول نداره بیماره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی احمق بودم ، ۱۷ سالم بود و انگار تو هپروت بودم 😞

فدا سرت

مدرک جمع کن حتما کم کم از اخلاق بدش نامه از روانشناس بگیر و اینا بعد برو دادهواست طلاق بدع

به امید روزهای خوب 🌞

خدا نکنه عزیز دلم 🫂😞

عزیزم ب نظر من به طلاق فک نکن

بعد سعی کن به حرفاشون اهمیت نده میدونم سخته ولی انجامش بده بذار بگن

بیشتر رو بچه هات فوکوس کن خودت رو دوس داشته باش

سعی کن سرگرمی واسه خودت جور کنی البته نه تو فضای مجازی

واین جور کارا

از مشکلات هم به کسی نگو

عزیزم ب نظر من به طلاق فک نکن بعد سعی کن به حرفاشون اهمیت نده میدونم سخته ولی انجامش بده بذار بگن بی ...

چجوری کنار بیام با تهمتاش و بی اهمیت باشم 😢 حرفاش و رفتارای قدیمشو هیچوقت نمیتونم ببخشم