2777
2789
عنوان

تو دو راهیم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 44 پست
عجب🥲درکت میکنم دخترخیلی شرایط سختیهولی ناامید نباشیعنی هنوزم مثل قبلاً نمیزاره بری بیرون؟بهتر نشده ...

نه ، میگم برم باشگاه ، به بچه ها میگه غیرتتون کجاست مامانتون بره بیرون ، انگار اینا رو هم شستشوی مغزی میده 😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه نمیکشم اصلا 😞 یه مادر افسرده ام

عزیزم امیدوار باش

من خواهرم دو سال از شما کوچیکتره هنوزم ازدواج نکرد ولی ب نظرم کاره خوبی کردی بعد از ازدواج شرایط خیلی سخته میشه منم تقریبا مثل خودت هستم بزور تحمل میکنم

بچه ها چند سالشونه؟پس هر جا میخوای بری با خودش فقط؟

خودشم پایه هیچی نیست اخه ، نه مهمونی ، نه مسافرت نه هیچی ، وضع مالی خوب ولی دریغ از مسافرت 😢 همیشه تو خونه ایم ، مهمونیم که اصلا نمیاد خوشش نمیاد از هیچکس

خودشم پایه هیچی نیست اخه ، نه مهمونی ، نه مسافرت نه هیچی ، وضع مالی خوب ولی دریغ از مسافرت 😢 همیشه ...

عجب

واقعاً درک میکنم 🫂

سخته

نه میزاره خودت بری

نه میاد باهم برید

چجوری کنار بیام با تهمتاش و بی اهمیت باشم 😢 حرفاش و رفتارای قدیمشو هیچوقت نمیتونم ببخشم

حرفتی قدیمش رو فراموش کن بخاطر خودت بخاطر بچه هات ...

منم خیلی بهم تهمت میزدن هنوزم میزنن ولی چیکار کنم مادرشوهرم چندین بار بهم گفت ج..ده خراب هنوز تو ذهنم هست ولی نمیتونم جدا شم

تو هم ب نظر من ب جدایی فک نکن

واسه زندگیت بجنگ

نذار بچه هات ب اونا وابسته بشن

اگه جاری داری سعی کن اونو بندازی ب جون مادرشوهرت

عجبواقعاً درک میکنم 🫂سختهنه میزاره خودت برینه میاد باهم برید

میگم بریم سینما میگه خوشم نمیاد ، میگم بریم بگردیم میگه حال نداری تو ترافیک ؟ بعد زرت و زرت میبره خونه ننش

حرفتی قدیمش رو فراموش کن بخاطر خودت بخاطر بچه هات ...منم خیلی بهم تهمت میزدن هنوزم میزنن ولی چیکار ک ...

جاری ندارم ، کاش بتونم ببخشم و فراموش کنم اگه فراموش کنم حالم خیلی بهتر میشه ولی هر دیقه از جلو چشمام میگذره بعد با کوچیکترین رفتارش قهر میکنم یهپ میبینی ده روز قهریم و اصلا خوشم نمیاد ببینمش

الهی امینگلم فکر نکن اهمیت ب حرفای گذشته نده

اخه بهترین روزای زندگیمو با گریه گذروندم ، انقدر نذاشت برم خونه پدرم که پدرم فوت شد الان دلم لک زده براش ، دلم لک زده برم خونه مامانم دو روز بمونم ، مقصرش تمام اینو میدونم حسرت به دلم گذاشت

جاری ندارم ، کاش بتونم ببخشم و فراموش کنم اگه فراموش کنم حالم خیلی بهتر میشه ولی هر دیقه از جلو چشما ...

خب خودخوری میکنی اینجوری بدتره

من میگم ب خودت برس خیلی زیاد .. اون حتما میسوزه

تو وقتی ناراحت میشی اون یعنی ب هدفش رسیده

بعدش واگذار کن ب خدا

سرگرم بچه ها ت باش