2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

4روز از پربودیم گذشته بود

ای جونم... پس احتمال زیاد دختره... 😍😍😍😍

ولی بازم هیچ حسابی روش باز نکن، تا موقع سونو...

خدا برات حفظش کنه الهی... 😍😍😘❤

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
چند روز از موعدت گذشته بود آزمایش دادی و بتات هزار شد  عزیزم؟؟؟ ۱۰۰۰ عاااالیه 😍😍😍😍

4روز گذشت هر روز منتظر بودم پریود بشم اخه باورم نمیشد فکرشو نمیکردیم باردار باشم بعد18سال پسرم بزرگ شده ماشالا وقتی جواب بی بی چکم مثبت شد کریه کردم از نارحتی بود فک کنم اخه خوشحال نبودم چون نمیخاستیم بچه دوتا دارم کافی بود حالا موندم چکار کنم با این فسقلی همسرم گفت سقطش کن😑

ای جونم... پس احتمال زیاد دختره... 😍😍😍😍 ولی بازم هیچ حسابی روش باز نکن، تا موقع سونو... خدا بر ...

عزیزم ممنون ولی منو همسرم خوشحال نیستیم چون 40سالمه همسرم بزرگتره بچه نمیخاستیم  کارم گریه بود 1هفته

نه عزیزم هفته 18 که دیره یعنی 12 هفته و 6 روز بودم یک روز دیگه میگذشت میرفتم توی 13 هفته .....من شهر ...

اها عزیزم چ شهر خوبی امام رضا عاشقشم..بسلامتی زابمان بکنی اون چیزی دلت میخاد باشه وسالم

عزیزم ممنون ولی منو همسرم خوشحال نیستیم چون 40سالمه همسرم بزرگتره بچه نمیخاستیم  کارم گریه بود ...

فدات گلم 😘❤

آخی... بچه دارین قبل این یا تازه ازدواج کردین؟؟

خیلی خوشحال باش، بچه ی نعمت بزرگیه ک نصیب هرکسی نمیشه. خدا شما رو خیلی دوست داشت ک این نعمتشو بهتون بخشید. خیلی مواظبش باش.

من خودم ۱۰ ماهه اقدام کردم بچه دار نمیشم اصن.

تازه ۲۳ سالمه... ولی همسرم ۳۱ داره. برا اون دیره... 🙁

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐