2777
2789
اها عزیزم چ شهر خوبی امام رضا عاشقشم..بسلامتی زابمان بکنی اون چیزی دلت میخاد باشه وسالم

خیلی ممنون خانومی ....من پسر دوست داشتم اما حالا که خدا داده میپذیرم و دلم میخواد صحیح و سالم بدنیا بیاد

من تازه ٥ روز فهميدم باردارم ٤ روز از موعدم گذشته بود بتام ١٠٠٠ بود، آخرين تاريخ پريودم ١٦ فروردين ...

تقریبا باهم هستیم منم 13فروردین قاعدگی بود ..جنسیتش نمیشه درست فهمید ولی بکی از خانما بمن گفت جوش شیرین بریز اول صبح تو جیش خودت اگه قل زد پسره نزد دختره میخام صبح امتحان کنم..بچه چندمت هست؟؟من سوم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فدات گلم 😘❤ آخی... بچه دارین قبل این یا تازه ازدواج کردین؟؟ خیلی خوشحال باش، بچه ی نعمت بزرگیه ک ...

ن براش دیر نیست گلم انشالا باردار بشی من بچه سومم هست دوتا پسر دارم ک پشت کنکوریه ناخواسته شد 

فدات گلم 😘❤ آخی... بچه دارین قبل این یا تازه ازدواج کردین؟؟ خیلی خوشحال باش، بچه ی نعمت بزرگیه ک ...

اگه پیرزنی فوت شد از حلواش تا کسی نخورد از دوغنش کمی یواش بمال ب کمرت باردار میشی

ن براش دیر نیست گلم انشالا باردار بشی من بچه سومم هست دوتا پسر دارم ک پشت کنکوریه ناخواسته شد 

آخه همه دوستاش و هم سن و سالاش بچه دار شدن... 😔

خیلی دلم میسوزه براش. اینهمه خرج کرد برام آخرم نتیجه نگرفتم. مرسی خانومی 😻

آخی خدا همشونو براتون حفظ کنه... 😍

عب نداره اینم نگه دارین.

۲تا از همسایه های ما بچه هاشون دانشجو بودن باردار شدن، همونم بدنیا آوردن 😁 اشکالی نداره اصن...

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
اگه پیرزنی فوت شد از حلواش تا کسی نخورد از دوغنش کمی یواش بمال ب کمرت باردار میشی

عه جدی میگی عزیزم؟؟؟ ینی تاثیر داره؟؟؟

منظورت روغنشه؟؟ 😁

آخه همه دوستاش و هم سن و سالاش بچه دار شدن... 😔 خیلی دلم میسوزه براش. اینهمه خرج کرد برام آخرم نتی ...

حس خوبی ندارم باورم نمیشه بچه کوچیک بیاد تو رندگیمون اخه بعد سالها .کاش برا شماها بود نی نی که ندارید

حس خوبی ندارم باورم نمیشه بچه کوچیک بیاد تو رندگیمون اخه بعد سالها .کاش برا شماها بود نی نی که نداری ...

ای جانم... 😔 اشکال نداره عزیزم...

ولی نندازش، گناه داره...

خیلیا تازه ۴۰ سالگی اولین بچه شونو  باردار میشن.

توکل ب خدا کنین. انشاالله ک مهر اون بچه تو دل همه میشینه 😍

ای کاش خدا یکم حواسشو بیشتر جمع میکرد... 😔

ای جانم... 😔 اشکال نداره عزیزم... ولی نندازش، گناه داره... خیلیا تازه ۴۰ سالگی اولین بچه شونو &nb ...

همسرم دیدوز قبول کرد و پذبرفت نی نی رو نمیخاد گناه کنه..انشالا روزی خودت بشه

همسرم دیدوز قبول کرد و پذبرفت نی نی رو نمیخاد گناه کنه..انشالا روزی خودت بشه

ای جانم... خداروشکر 😍😍😍

مرسی خانومی 😍 خدا براتون حفظش کنه الهی 😘❤