2777
2789
عنوان

کیست شکلاتی

130 بازدید | 6 پست

سلام

خانومای گل ببخشید میگم من الان چند ماهه درد پریودی خیلی شدید داشتم دو سه روز پیش رفتم دکتر سونو انجام دادم گفت کیست شکلاتی داری باید عمل بشه الان میخواستم اگه تجربه دارین بهم بگید ببینم عملش سخته ؟ بعد من متاهل هستم تازه ازدواج کردم بچه ندارم میخواستم ببینم بعد از عمل مشکلی در بارداریم ایجاد نمیکنه؟

مگه چند سانته ک گفته عمل

معمولا عمل نمیکنن

برو پیش دکترای دیگ

من دارم چون ذخیره تخمدان کم میشه عمل نمیکنن

.هدف ما از زندگی آزادی و رهایی و شجاعت هست ...اما روحمون به خدا تعلق داره جز با خدا آرامش پیدا نمیکنه. پس خودت رو درگیر تعصبات و عقاید اجباری و قصاوت های نا به جا نکن هر جا شک کردی دنبالش برو چون مطمعن باش شک پیش میاد پس ازش نترس ..برای خودت و روحت و خدا زندگی کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴ سانته

اینو عمل نمیکنن چند ماه ویزان بخور کوچیک میشه

دکترت رو عوض کن اصلا دکتر خوبی نیس

.هدف ما از زندگی آزادی و رهایی و شجاعت هست ...اما روحمون به خدا تعلق داره جز با خدا آرامش پیدا نمیکنه. پس خودت رو درگیر تعصبات و عقاید اجباری و قصاوت های نا به جا نکن هر جا شک کردی دنبالش برو چون مطمعن باش شک پیش میاد پس ازش نترس ..برای خودت و روحت و خدا زندگی کن.