2777
2789
نه من تازه دوساله مدرسم تموم شده مدیر زیاد ب خوابگاه کار نداشت سرپرست داشتیم ک اونا با مدیر در ارتبا ...

الان همه جا خوب شده،زمان ما که خیلی بد بود ،ما هم سرپرست داشتیم اما مدیرمون فقط شبا می رفت خونه شدید ما تحت نظارت بودیم،

الان همه جا خوب شده،زمان ما که خیلی بد بود ،ما هم سرپرست داشتیم اما مدیرمون فقط شبا می رفت خونه شدید ...

نه ما اینجور نبود سه تا سرپرست داشتیم هر هفته یکی یکیش میدونست گوشی دارم چیزی نمیگفت یکیش میدونست ولی قایم میکردم ازش بعضی اوقات میگفت بیا بده وگرنه میگردم و اگ دیده بود جامون دفتر بود یکی دیگه هم میومد مینشست ب بهونه صحبت کردن دست رو تخت میکشد شاید قایم کرده باشیم ولی درکل باهامون خوب بودن خیلی دوس داشتم خوابگاه رو مخصوصا سال اول دوم ک ده تا از دوستای راهنماییم بودن بعد کم کم رفت و امد کردن هر روز چون بیست دقیقه فقط راه بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ما اینجور نبود سه تا سرپرست داشتیم هر هفته یکی یکیش میدونست گوشی دارم چیزی نمیگفت یکیش میدونست ول ...

چقدر خوب بوده،ما همه راه دوری بودیم ،بی زبون و سربه زیر دقیقا انگار بچه های اول دبستان این دوره زمونه خیلی گناه داشتیم کلا قرنطینه بودیم فقط معلمامون مرد بودن

سلام کسی می دونه مدرسه شبانه روزی تو کرج کجاست الان برای نوجوونا یکی از پسرای من از خانواده اش خسته شده خیلی بی رحمه اصلا با ما همراه نیست همش لجبازی می کنه و مشکل ایجاد می کنه تمام وسایل منزل و شکسته یکی از دوستام به من پیشنهاد داده که ببرمش مدرسه شبانه روزی شاید قدر زندگی اش رو و با خانواده بودن رو بهتر بدونه لطفا به من بگین خوبه اگه هست لطفا من و راهنمایی کنین مرسی

سلام کسی می دونه مدرسه شبانه روزی تو کرج کجاست الان برای نوجوونا یکی از پسرای من از خانواده اش خسته ...

چندسالشه؟؟مدرسه شبانه روزی ورودی داره و اکثرا بچه های مناطق محروم رو می پذیرن که تو روستاشون مدرسه نیست.

البته با پارتی بازی و شهریه چندبرابر احتمال داره ثبت نامش کنند

من كه شانس اوردم مدارس شبانه روزى  خصوصى سال پنجاه و هفت با وقوع انقلاب برچيده شد، اون موقع من هفت سالم بود و گر نه با خانواده  از هم گسيخته اى كه من داشتم مطمئن هستم كه تا سن هجده سالگى من را در مدرسه شبانه روزى ميذاشتن ، كما اينكه تا قبل از هفت سالگى من را مرتب در پانسيون هاى شبانه روزى ميذاشتن و ماه تا ماه در شبانه روزى كودكان بودم هنوز هم بعد از اين همه سال يادم نميره احساس دلتنگى 

من خودم چهارسال دبیرستان شبانه روزی بودم،آخ که پادگانی خشک و بی روح بود

گوشی میذارن همراه خودت ببری؟

هیچ تایمی نیست ک بزارن بری بیرون؟

دیگه اینکه اگه کلاس فوق برنامه بخای بری میزارن بری؟

یادمه حمام خوابگاهمون فقط پنج شنبه و جمعه آبگرمکنش روشن بود باید نوبت می گرفتیم چندبار نوبت حمام من ...

میگم میذارن گوشی همراه خودم ببرم؟

دیگه هیچوقت میذارن برم بیرون؟

میذارن غذا سفارش بدیم؟

اگه بخای بری کلاسای فوق برنامه عصرا میذارن بری؟

ببخشی خواهش میکنم جواب بدین خیلی برام مهمه

میگم میذارن گوشی همراه خودم ببرم؟ دیگه هیچوقت میذارن برم بیرون؟ میذارن غذا سفارش بدیم؟ اگه بخای ب ...

عزیزم من سال ۷۶ شبانه روزی بودم.اونموقع گوشی و اینا نبود.به ما که اجازه بیرون رفتن نمی دادن.الان شرایط فرق کرده باید بپرسی

۱۸ نفر تو یه اتاق بودیم ،موقع درس خوندن دعوا میشد هی می گفتیم تو دلتون بخونید پیس پیس نخونین،آخی دلم ...

عزیزم برو اون مدزسه سال تحصیلی اسمو فامیلتو بگو و ازشون بخواه شماره منزل همکلاسیات یا نشونیشونو بدن اگه قبول نکردن بگو باشون تماس بگیرن اگه رضایت دادن بهت بدن شماررو