بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام. منم ۳ سال راهنمایی شبانه روزی بودم نمونه دولتی هیچ وقت یادم نمیره دلتنگیو سختی هاشو زمستون شهری که بودم خیلی سرد بود ظرف شستن حتی همون یه بشقاب دستامونو فلج میکرد
شعر من بی بال وپر نیست، از سر شوق تا ابتدای کنج لبت پر میکشد
یادمه حمام خوابگاهمون فقط پنج شنبه و جمعه آبگرمکنش روشن بود باید نوبت می گرفتیم چندبار نوبت حمام من افتاد ساعت ۴ صبح،تازه حمام هم در حیاط بود با ترس و لرز رفتمو اومدم
درکت می کنم شدید،به ما غذا خیلی کم می دادن در ۷ قاشق برنج همیشه گرسنه بودیم شکمامون قارو قور می کرد
چهار صبح بیدار میکردن ده شبم خواب. تازه شیفت شبم داشتیم دو ساعت ازشبو باید بیدار میمونیدم به عنوان کشیک. ماهی یه بار نوبتمون میشد. جریمه خوابیدن تو کشیک هم تمیز کردن دسشویی بود
شعر من بی بال وپر نیست، از سر شوق تا ابتدای کنج لبت پر میکشد
نظافت دستشویی ها و حمام با بچه ها بود هر کلاسی یه روز در هفته اول صبح ساعت شش و نیم باید چکمه می پوشیدیم می رفتیم دسشویی شستن تازه باید به صف هم می رسیدیم،محل غذاخوری هم باید خودمون تمیز می کردیم هر روز ۶ نفر