2789
عنوان

لاغری

105 بازدید | 11 پست

سلامم 🍒

خانما میگم کسی با وزن بالا (خودتون یا خانوادتون) بوده که با یه دستور عملی یا محصولی لاغر کرده باشه

من تقریبا 100 کیلو هستم رژیم گرفتم باشگاه رفتم به هر دری میزنم دریغ از یک کیلو کاهش وزن از عمل اینا هم میترسم چیکار کنم بنظرتون قدم 170 دکتر تغذیه هم رفتم گفته باید 75 کیلو بیشتر نباشی رژیمم بهم داده رعایت کردم اصلا تاثیری نداشته راهکاری دارین بهم بدین اعتماد بنفس ندارم همش توی خونه ام یه جورایی خونه نشین شدم 🫠

دستورالعمل خاصی نداره

رژیم اصولی ورزش استمرار آخریش مهم ترینه تا آخری نباشه دوتای اولی فایده نداره

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر غدد ب پدر و مادرم

با وزن های ۱۲۵ . ۱۰۴ امپول لاغری تجویز کرد

مامانم ملی تاید زد

بابام اسپارتینا

بابام الان ۱۰۰ کیلوعه با توجه ب مشکل قند و فشاری ک داره هنوز داره ادامه میده(دارو بابام قوی تر بود)

مامانم ۹۲ کیلوعه . فعلا دیگ استفاده نمیکنه (مامانم صرفا بخاطر لاغری مصرف کرد)

جفتشون رژیم هم میرفتن باهم ولی خب بابام اصن رعایت نمیکنه

ی چیز دیگم هست تو رژیم گرفتن اونم اینه ک کالری مورد نیاز بدنتو بدونی و طبق اون رژیم بگیری

ایشالله اینترنت وصل شد

توی چت جی پی تی بنویس ک کالری مورد نیاز بدنتو برات حساب کنه برای کاهش وزن هفته ای نیم کیلوگرم

قد وزن مقدار تحرکت رو بهش میدی

اون حساب میکنه

بعد با ی برنامه ای مثل کرفس کالری شماری روزانه کن

سعی هم کن . کالری هات از پروتئین تامین شه

۱۰۰ گرم سینه مرغ شاید ۲۰۰ کالری داشته باشه

بستنی ام ۲۰۰ کالری ... سعی کن غذاهای مفید بخوری

پروتئین اما تو متابولیسم و نسوزوندن عضلت خیلی مهمه

اره پارسال از دی تا اسفند خیلی با اراده رژیمم حفظ کردم سایزم کم میشه ولی وزنم تکون نمیخوره

ماهی دوکیلو هم کنی به وزنی که دکتر گفته میرسیا

نمیدونم والا سایزت به وزنت میخوره؟ مثلا دور شکمت چقدره ؟

خدایا مرسی🫂❤️

سایزم عالیه کم کنی ادامه بده تومیتونی فقط پشت سر هم برو باشگاه و رژیما رعایت کن

فعلا میخوام رژیم سیب بگیرم و یه شوک به بدنم وارد کنم و مرتب پیاده روی کنم بعد از چهار روز رژیم سیب ورزشم ادامه بدم