hemlock مدیر استارتر عضویت: 1404/10/21 تعداد پست: 19 عنوان TTC کمکککک 61 بازدید | 3 پست سلام میخوام تی تی سی بگیرم نمیدونم چطور اقدام کنم و از کجا بگیرم اگه کسی اطلاعات داره لطفا کمک کنه An Error Pretending To Be A PERSON 1404/10/28 | 09:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hadisam66 عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 152 سلام من از یه موسسه گرفتم که فوق العاده داغون بود،بخواطر همین جایی رو نمیشناسم ولی در کل با یه سرچ تو گوگل میاد اکثر موسسه ها دارن،و اینکه مهارت های معلمی توی کلاس های حضوری و آنلاین،من سه سال پیش که گرفتم سه و نیم بود
سانازخانم عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 1008 اگه نمیخوای زیاد هزینه کنی دوره های جهاد دانشگاهی هستناما اگه میخوای مدرکت معتبر باشه سفیر یا کانون زبان دوره دارن اون ها رو شرکت کنهم حضوری دارن و هم آنلاین که فکر کنم آنلاین ها با این اوضاع نت منتفی هست کلا و خدایی که به شدت کافیست
hemlock مدیر استارتر عضویت: 1404/10/21 تعداد پست: 19 سلام من از یه موسسه گرفتم که فوق العاده داغون بود،بخواطر همین جایی رو نمیشناسم ولی در کل با یه سرچ ت ... شما الان تدریس میکنین با همون مدرک ؟ An Error Pretending To Be A PERSON
hemlock مدیر استارتر عضویت: 1404/10/21 تعداد پست: 19 اگه نمیخوای زیاد هزینه کنی دوره های جهاد دانشگاهی هستن اما اگه میخوای مدرکت معتبر باشه سفیر یا کانو ... با مدرک سفیر میتونم تو بقیه اموزشگاها تدریس کنم چون مدرک مرتبط با زبان ندارم من An Error Pretending To Be A PERSON