2777
2789
عنوان

چشم زخم🧿

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 71 پست
من موهام معروف بود تو فامیل مامانم هم مدل میزد خفن میشد هم فامیل بابام هم مامانم مدام میگفتن الان ج ...

منم دیگه مو به سرم نمونده خیلی ناراحت کنندس😓

اگه امضامو میبینی دعام کن اوضاعم روبراه بشه🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دفع میکنه؟ینی سلامتی از دست رفته برمیگرده؟

سلامتی از دست رفته رو نمیدونم قشنگم ولی من هرروز میخونم یه روز نخونم و برم تو جمع شدیداً حالم بدمیشه

نه حرف عقل بزن با کسی نه لافِ جنون ؛که هرکجا که خبری  هست ادعایی نیست ...

چشم زخم وجود داره تو قرآن اومده

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

چشم زخم وجود داره،منم موهام تا کمرم بود،فرفری و پر،پارسال باشگاه بود،۱ خانمی ازون سالن اومد گفت،چی به موهات میزنی اینقد خوش حالت و پر هس،گفتم هیچ..رسیدم ،بیماری سختی گرفتم،۳ هفته زمین گیر شدم،ریزش موی شدید،جوری که دست میزدم تو موهام،۱ عالمه مو نیومد دستم،خیلی بد بود..ولی اینکه مث مادرشوهرم،فک میکنه از بدو تولد تاالان دارن چشمش میزنن،حتی وقتی عطسه میکنه،میگه چشم خوردم،باور ندارم..همیشه فک میکنن،مردم دست به سینه نشستن،میخان چشمشون کنن.فک کن همسرم،روزی صدبار میگه،چشم خوردیم😁خیلی خودشیفته هستن

سلامتی از دست رفته رو نمیدونم قشنگم ولی من هرروز میخونم یه روز نخونم و برم تو جمع شدیداً حالم بدمیشه

منم ناس و فلق میخونم امیدوارم اثر داشته باشه

اگه امضامو میبینی دعام کن اوضاعم روبراه بشه🩷