2777
2789
عنوان

چشم زخم🧿

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 71 پست
معوذتین...سوره های فلق و ناسمُعَوِّذَتَیْن (دو نگاهدارنده)، سوره های فلق و ناس است که با عبارت «قُلْ ...

چند بار ناس و فلق بخونیم

و اینکه برای بازگشت شرایط چشم خورده چیکار کنیم

اگه امضامو میبینی دعام کن اوضاعم روبراه بشه🩷

🕊️ دو دستور از امام رضا(ع) :

🔅هر گاه تو را چشم زنند کف دستت را مقابل صورتت قرار ده و سوره «حمد» و «توحید» و «فلق» و «ناس» را قرائت کن و هر دو کف را به صورتت بکش. خداوند تو را از گزند آن حفظ می کند.

🔅سحر واقعیت دارد و به اذن خدا اثر می کند. هر گاه تو را سحر کردند دستت را تا مقابل صورتت بالا ببر و این دعا را بخوان:

«بِسْمِ اللَّهِ الْعَظِیمِ بِسْمِ اللَّهِ الْعَظِیمِ

رَبِّ الْعَرْشِ‏ الْعَظِیمِ‏ إِلَّا ذَهَبَتْ‏ وَ انْقَرَضَت‏»

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چشم زخم وجود داره،منم موهام تا کمرم بود،فرفری و پر،پارسال باشگاه بود،۱ خانمی ازون سالن اومد گفت،چی ب ...

ای بابا خدا هممونو حفظ کنه از شر چشم بد

چشم زخم حقیقت داره خداوند خودش ب حضرت محمد گفت اگر من حفظت نمی کردم، وقتی تلاوت قران می کردی چشم تو رو از پا در می اورد!!!چون صوت زیبا و نافذی برای تلاوت داشته بنابر این حتما چشم زخم و انرژی منفی اون تاثیر گذاره من خودم باور نداشتم تا چند بار برام اتفاق افتاد ولی در تعجبم چطو رو بعضیا اثر نداره!!!

💚خدایا بی نهایت شکر🙏💕⚠️درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم🙄بفهم لطفا ☹☹☹❗❗❗

چشم زخم وجود داره،منم موهام تا کمرم بود،فرفری و پر،پارسال باشگاه بود،۱ خانمی ازون سالن اومد گفت،چی ب ...

اره اونجورم بده زیاده رویه😁😁😁

🕊️ دو دستور از امام رضا(ع) :🔅هر گاه تو را چشم زنند کف دستت را مقابل صورتت قرار ده و سوره «حمد» و « ...

ینی نتیجه میده؟

میدونید من ادم مذهبی اصلا نیستم ممکنه روی من اثر نکنه؟

🕊️ دو دستور از امام رضا(ع) :🔅هر گاه تو را چشم زنند کف دستت را مقابل صورتت قرار ده و سوره «حمد» و « ...

💕🙏💐🌹💚🧿

چشم زخم حقیقت داره خداوند خودش ب حضرت محمد گفت اگر من حفظت نمی کردم، وقتی تلاوت قران می کردی چشم تو ...

دقیقا

چرا بقیه چشم نمیخورن

من حتی اعتقادی هم نداشتم بعد از اینکه سرم اومد نشستم فکر کردم دیدم از همین چشم زخم بوده

وگرنه تو این سن من این همه مصیبت... خیلی سخته

والا منم خیلی زود چشم میخورم. و توجه کردم چشم خودم هم رو خودم تاثیر داره. کلا میگن هر آدمی چشم خودش برا خودش شوره. ولی چندتا آشنا داریم دوتا دستاشون تا مچ طلا. چندتا گردنبند باهم میندازن .خونه ویلایی دارن چندتا ماشین ولی چشم نمیخورن. من خودم مستاجرم ولی میرم عروسی یا مهمونی زود چشم میخورم.

هرروز این دستور بخونین حتی شده یک دور ولی بخونین

خصوصا قبل از بیرون رفتن ،قبل از مهمانی رفتن و ....

صلوات ساده هم میتونین بفرستین به جای صلوات ابراهیمی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

🌟دستور کامل حصار خضری

🌿هفت صلوات ابراهیمی

🌿هفت سوره حمد

🌿هفت تا آیت الکرسی

🌿هفت تا سوره کافرون

🌿هفت تا سوره توحید

🌿هفت تا سوره فلق

🌿هفت تا سوره ناس

🌿۷ مرتبه ذکر «سبحان الله و الحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم»

🌿هفت تا صلوات ابراهیمی

در پایان اگر تصور کنید در پناهی از نور الهی هستید عالی میشه

اسم خودتون و کسانی که میخواین در این حصار باشه رو ببرید حتی میتونه ماشین یا خونه تون هم باشه

ولی حداقل روزی سه بار

یا بعد از هر نماز واجب یک بار که دیگه نور علی نور میشه که میشه حداکثر ۵بار

🌺صلوات ابراهیمی

اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَي مُحَمَّدٍ وَ عَلَي آلِ مُحَمَّدٍ كَمَا صَلَّيْتَ عَلَي اِبْرَاهِيْمَ وَ عَلَي آلِ اِبْرَاهِيْمَ اِنَّكَ حَمِيْدٌ مَّجِيْد.

اَللَّهُمَّ بَارِكْ عَلَي مُحَمَّدٍ وَ عَلَي آلِ مَحَمَّدٍ كَمَا بَارَكْتَ عَلَي اِبْراهِيْمَ وَ عَلَي آلِ اِبْراهِيْمَ اِنَّكَ حَمِيْدٌ مَّجِيْد

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
ببخشید مععوذتین چیه

دو سوره فلق و ناس عزیزم.

میتونی چهارقل هم بخونی برای چشم زخم

اسفند و کندر هم عالیه دود کنی.

صدقه زیاد بندازی و اینکه ماشاءالله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم زیاد بگی. هر وقت دیدی چیزی به چشمت جالب اومد.

۱۴۰۴/۷/۲۵

والا منم خیلی زود چشم میخورم. و توجه کردم چشم خودم هم رو خودم تاثیر داره. کلا میگن هر آدمی چشم خودش ...

منم مثه شمام می دونی من فکر کردم دیدم علتش اینه ک ادما از ادم ب نظر عادی انتظار درخشیدن ندارن بنابر این وقتی میبینن کوچکترین رشد یا زیبایی چیزی دارن سریع چش می خورن اما اونا چون مثلا شغل بالایی دارن یا ثروتمند هستند بنابر این چیز مضاعفی ب چشم نمیاد پس در نتیجه چش هم نمی خورن

کلا همیشه چه خودتون از چیزی تعریف کردین و خوشتون اومد

چه دیگران تعریف کردند

حتی خودتون راجع به خودتون فکری کردین یا تعریفی کردین

حتما چند بار (ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله) بگین