2777
2789
عنوان

چشم زخم🧿

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 71 پست
والا منم خیلی زود چشم میخورم. و توجه کردم چشم خودم هم رو خودم تاثیر داره. کلا میگن هر آدمی چشم خودش ...

ینی خودمون هم چشم میزنیم خودمونو؟ من چشمم دنبال سلامتی خودم نبوده هیچ موقع یا اینکه بگم وای چقد خوب ک من کمر درد ندارم

اصلا بهش فکر هم نمیکردم

اما الان مدت هاس کل بدنم درد داره

اگه امضامو میبینی دعام کن اوضاعم روبراه بشه🩷

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کلا همیشه چه خودتون از چیزی تعریف کردین و خوشتون اومدچه دیگران تعریف کردندحتی خودتون راجع به خودتون ...

اره خیلی اثر داره واقعا موثره

💚خدایا بی نهایت شکر🙏💕⚠️درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم🙄بفهم لطفا ☹☹☹❗❗❗

ینی خودمون هم چشم میزنیم خودمونو؟ من چشمم دنبال سلامتی خودم نبوده هیچ موقع یا اینکه بگم وای چقد خوب ...

گاهی اوقات. الان تو از سمت بقیه چشم خوردی. مثلا من بعضی وقتا میگم خداروشکر خیلی وقته با شوهرم دعوا نکردیم میبینی یهو دعوامون میشه .چشمم رو کسی شور نیست. رو خودم شوره.

گاهی اوقات. الان تو از سمت بقیه چشم خوردی. مثلا من بعضی وقتا میگم خداروشکر خیلی وقته با شوهرم دعوا ن ...

درسته

پس بهتره به ابعاد مثبت زندگیمون هرگز فکر نکنیم😁

یه فامیلامون از چشم مریض شده بود هرچی میرفت دکتر انگار نه انگار خروس سیاه قربانی کرد خوب شدمیگم تا ق ...

خودم باید سرشو ببرم ینی؟

یه فامیلامون از چشم مریض شده بود هرچی میرفت دکتر انگار نه انگار خروس سیاه قربانی کرد خوب شدمیگم تا ق ...

آدابش چجوریه اصن

نه 😄باید بببری پیش یه قصابی که ذبح اسلامی بلده بسم اله و الله اکبر بگه و آبش بده قبلش و روبه قبله. ...

ممنونم عزیزدلم از راهنماییت حتما انجام میدم🩵