2777
2789
عنوان

چشم زخم🧿

990 بازدید | 71 پست

من اصلا اعتقاد نداشتم بهش اما احساس میکنم واقعیت داره متاسفانه.

من تو یه جمعی که داشتن از ریزش مو صحبت میکردن گفتم من حتی یه تار موهام هم نمیریزه، باور کنید از چند روز بعدش تا الان دسته دسته موهام هر روز میریزه چندساله، همه ازمایشی هم دادم و هر دکتری هم بگید رفتم بی تاثیر بود

باز دوباره از همون جمع یه شخصی که پا درد داشت همینجوری بی دلیل بهم گفت چقد خدا تورو دوس داره نه پا دردی نه کمری دردی نه سر دردی هیچی نداری

بعد از چند ماه از اون صحبت من چنان دردی گرفته بدنم بی دلیل، همه پا و دست و مفاصل کل بدنم درد میکنه

برای همین بهش اعتقاد پیدا کردم

بنظرتون بهترین روش دفع چشم زخم چیه که قطعی باشه؟

اگه امضامو میبینی دعام کن اوضاعم روبراه بشه🩷

یبار عمه مامانم چنان ما رو چشم زد که حس میکنم همه جن زده شده بودیم 🤣🤣🤣 خیلی اوضاع بدی بود

لعنت به چشم بد ..

تو نمیدونم ترین حالت ممکنم:) هرکسی بهت بدی کرد خودت دهنش و سرویس کن ، خدا بخشنده است 😉😉😉

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعد از چند ماه؟! چشم زخم درجا ادمو از پا درمیاره چند ماه نمیکشه که

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

چشم زخم یک ماهه مارو نابود کرده

پدرم سالم و سرحال بیست روز افتاد بیمارستان با یه سرماخوردگی ساده ریهدهاش آب آورد الان آنقدر چهره اش عوض شده ضعیف شده شوهرم هم یهو تو خیابون افتاد دست و پاش بیحس شد حالش بهم خورد

اصن زندگی نداریم یمدته

بله چشم زخم هست من به ویدیو دیدم میگفت حتی طلسم هم واقعیت داره دشمنت بشینه جلوت میتونه طلسم بخونه فوت کنه بهت

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

باور میکنی انقد ب من گفتن چق مو داری ریزش مو شدید گرفتم؟ رو ب کچلی؟جلو سرم کم مو شدع کسی راهی دارع د ...

اگر پیدا کردی به منم بگو خیلی اذیتم

یبار عمه مامانم چنان ما رو چشم زد که حس میکنم همه جن زده شده بودیم 🤣🤣🤣 خیلی اوضاع بدی بود لعنت به ...

نباید چشم رو لعنت کرد چون دست خود ادم نیست. همین لعن و نفرین های بیجا هم باعث انرزی منفی اطرافمون میشه.

باید همیشه معوذتین رو بخونید و همراه داشته باشید

۱۴۰۴/۷/۲۵

چشم زخم یک ماهه مارو نابود کرده پدرم سالم و سرحال بیست روز افتاد بیمارستان با یه سرماخوردگی ساده ریه ...

عزیزم چقدر بد

متاسفم😓