2777
2789
عنوان

چشم زخم🧿

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 71 پست
نباید چشم رو لعنت کرد چون دست خود ادم نیست. همین لعن و نفرین های بیجا هم باعث انرزی منفی اطرافمون می ...

قشنگ گفتی 🤍

نگاهت و دوست داشتم آفرین...

تو نمیدونم ترین حالت ممکنم:) هرکسی بهت بدی کرد خودت دهنش و سرویس کن ، خدا بخشنده است 😉😉😉

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعضیا چشاشون انرژی منفی داره قشنگ حس میکنم برام اتفاق افتاده با اینکه اعتقاد نداشتم

دقیقا

منم اعتقاد نداشتم اما به چشم دیدم چقدر خطرناکه

اگه امضامو میبینی دعام کن اوضاعم روبراه بشه🩷

منم مث شما هیچ اعتقادی نداشتم تا اینکه عکس طلاهامو برای یه نفر فرستادم برگشت گفت این همه ؟والا خوشبحالت همون روز صبحش دستبندم شکست شبش گوشوارم ی جوری خورد شد تیکه هاشو پیدا نکردم 🥴

جای گلوله ای در بدنم درد میکند که به من اصابت نکرده است 💔

با اینکه خیلی منطقیم و اهل خرافات نیستم ولی معتقدم چشم زخم خرافات نیست و وجود داره

بعد از یکی هم شنیده بودم مو خیلی سریع چشم میخوره

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من احساس می کردم آدم تحفه ای نیستم یه زندگی حیلی معمولی دارم ولی این مدت اتفاقایی واسم افتاده که متوجه شدم خیلیا چشم دیدن همین زندگی معمولی رو هم ندارن . ۷ ۸ ماهه زندگی من کن فیکون شده . تو انباری خونمون هم یه تخم مرغ پیدا کردم ک میگن دعاست .

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

معوذتین...سوره های فلق و ناس

مُعَوِّذَتَیْن (دو نگاهدارنده)، سوره های فلق و ناس است که با عبارت «قُلْ اَعوذُ» شروع میشوند. این دو سوره متضمن تعویذ به خدا از برخی شرور هستند.

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083