2777
2789
عنوان

نی نی یار

5551 بازدید | 51 پست

@niniyar

چرا تاپیک منوترکوندی مگه چی بود که ترکید لطفا برگزدون من نیاز به نظرات داشتم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

خدایی چرا گزارش میزنبد وقتی نه فحش و دعوایی بوده نه حرف سیاسی من کلی نظرات بود نخوندم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا تاپیکت ترکید

خواستم بگم دمت گرم حال همسرتو اون خانمه رو خوب گرفتی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

چرا تاپیکت ترکید خواستم بگم دمت گرم حال همسرتو اون خانمه رو خوب گرفتی

چیییییکار کرد؟ من نرسیدم بخونم

دین فقط آدمارو از همه جدا میکنه، دشمنی میاره، من دینم انسانیته و تو فارغ از هر دینی که داری برای من محترمی🫂

همین الان رسیدم بخونم با اینکه دارم آشپزی میکنم

بگو برگردونههه

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

وای منم داشتم میخوندم یهو اینطور شد خب چی بود مگهنمیشه یه بار دیگه تایپاتو اینجا بزاری

من نمیدونم چرا ترکید هیچ مشکلی نداشت خودم کلی. کامنت بود نخوندم

@niniyar تاپیک رو برگردون لطفا وقتی موردی نداشته چرا باید الکی گزارش بزنن من داستم کامنت هارو میخوندم

منم الان زدم روی تاپیکت دیدم ترکیده

خل شدن گزارش میزنن

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز