2821
2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 5628 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی بیا عکستو بزار زود پاک کن قبلا گفتی تگم میکنی هروقت خاستی بزاری نکردی☹️

اومدی بگو برارم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

نی نی یار لطفا به نحوه نگارش جملات دقت کنید.وقتی دارید یک جمله رو نقل قول می کنید اون رو داخل گیومه و پرانتز بیارید نه اینکه مستقیم بنویسید که خواننده تصور کند به مخاطب دارید میگید.اینجا یک سایت عمومیه و درست نیست خوانندگان برداشت توهین از کامنت نماینده سایت داشته باشند.ممنون

اومدی بگو برارم

اسی عکست رو بزار منهم ببینم ... ببخشید بابت حرفهام بهتون بعدا پشیمون شدم به من چه ارتباطی داره بخوام کسی رو نصیحت کنم ... خودم مثل چی تو کار زندگی خودم موندم یکی باید خودم رو نصیحت کنه ... خلاصه ببخشید اگر تلخ زبونی کردم ...

اسی عکست رو بزار منهم ببینم ... ببخشید بابت حرفهام بهتون بعدا پشیمون شدم به من چه ارتباطی داره بخوام ...

اشکال نداره

اومدی بگو بزارم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......