2821
2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 5628 بازدید | 51 پست
عزیزم داخل تاپیکتون هست.اینقدر خقیری که فکر میکنی ی ادم از پشت ی اکانت مجازی هم میخواد خودشوخوب نشون ...

میشه تاپیکشوبرگردونید منم داشتم میخوندم

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اینقدر خقیری که فکر میکنی ی ادم از پشت ی اکانت مجازی هم میخواد خودشوخوب نشون بده؟!؟اگه. اینقدر حقارت ...

اهااا اینو گفتن..

تعجب کردم گفتم از نی نی یار بعیده 😂😂نکنه هک شده

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

دوباره تاپیک بزن

اونم میترکه باز به خدا انگشتام درد گرفت آنقدر داشتم جواب کامنت هارو میدادم آخر بی جهت میتروکنن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اهااا اینو گفتن.. تعجب کردم گفتم از نی نی یار بعیده 😂😂نکنه هک شده

من به خدا تپش قلب گرفتم گفتم چرا اینطوری میگه نی نی یار

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

@niniyarکاش برگردونی من واقعا به نظرات نیاز داشتم تاپیک دیگه میترکبد آنقدر. اصرار نمیکردم

من به خدا تپش قلب گرفتم گفتم چرا اینطوری میگه نی نی یار

اسی میشه بپرسم

گفتی اصلا بابت خیانت دوباره همسرت استرس نداری و زندگی رو تموم شده میدونی در اون صورت

شما که شاغل نیستی و خب منبع درآمدی نداری چطور

بعدش خدایی نکرده

خدایی نکرده

میخوای بعدشو بگذرونی؟

نی نی یار دیگه دوست ندارم دختر خوبی باش و تاپیک رو باز کن دل ما بیکارا رو شاد کن

نمیبینه که باید تگ کنی