2821
2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 5626 بازدید | 51 پست
وای منم داشتم میخوندم یهو اینطور شد خب چی بود مگهنمیشه یه بار دیگه تایپاتو اینجا بزاری

اگر میشه نی نی یار تگ کن بگو همون تاپیک رو برگزدونه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
@niniyarلطف برگردون تاپیک رو خودت چک کن هیچ موردی نداشته الکی گزارش میرنن

اینقدر خقیری که فکر میکنی ی ادم از پشت ی اکانت مجازی هم میخواد خودشوخوب نشون بده؟!؟اگه. اینقدر حقارت داری که قابل ترحمی.تاپیکتون باز نمیشه.

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینقدر خقیری که فکر میکنی ی ادم از پشت ی اکانت مجازی هم میخواد خودشوخوب نشون بده؟!؟اگه. اینقدر حقارت ...

چی ؟؟ من متوجه منظورتون نمیشه چرا دارید به من توهین میکنید

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اینقدر خقیری که فکر میکنی ی ادم از پشت ی اکانت مجازی هم میخواد خودشوخوب نشون بده؟!؟اگه. اینقدر حقارت ...

به چه حقی به من توهین میکنی من اصلا منظورت رو نمیفهمم

منم میخواستم بخونم چون یبار تراپیست بهم نامردی کرد ولی همون اولش بودم ترکید

ابن نی نی یار چی داره به من میگه

چی ؟؟ من متوجه منظورتون نمیشه چرا دارید به من توهین میکنید

عزیزم داخل تاپیکتون هست.اینقدر خقیری که فکر میکنی ی ادم از پشت ی اکانت مجازی هم میخواد خودشوخوب نشون بده؟!؟اگه. اینقدر حقارت داری که قابل ترحمی

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

آره چیز بدی نگفتی

اصلا شوکه شدم چرا به من این حرف رو زد یعنی خودتو آدم خوب نشون میدی

انصافا چیزی تو تاپیکش نگفت بنده خدا که مستحق این توهین باشه

منم داشتم میخوندم نظراتو یهو تاپیک تعطیل شد

عزیزم داخل تاپیکتون هست.اینقدر خقیری که فکر میکنی ی ادم از پشت ی اکانت مجازی هم میخواد خودشوخوب نشون ...

یعنی فقط برا همین ترکید !! همیشه به ناحق تاپیک های من میترکه شما برا یه حرف کوچک نباید بترکونی تاپیک رو

داره کامنت خودتو میگه ک سر اون ترکید

من اصلا همچین کامنتی نزاشتم به خدا حتما یکی دیگه گفته