2777
2789
عنوان

کیا بعد از سختی،آسانی داشتن???

1901 بازدید | 37 پست

سلام دوستای مهربون 

همش ب امید اینکه شوهرم بالاخره کارش رو بزرگ و مستقل میکنه و شرایط مالی مون خوب میشه از خرید چیزایی ک دلم میخواد لباس لوازم ارایشی لوازم خونه و ....چشم پوشی میکنم 

هی میگم این روزای پر پول کی میرسه???

شما تجربه اش رو داشتین????????

که زندگی کم پولی داشته باشین بعد یهو شوهرتون تو کار پیشرفت کرد ووضعش خوب بشخ???

میشه یه صلوات واسه براورده شدن حاجتم بفرستید🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدم فقیر بودن پولدار شدن زشت بودن خوشگل شدم بدبخت بودن خوشبخت شدن البته دیدم ولی خودم تجربه نکردم

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  
ما ک بدتر شدیم ک بهتر نشدیم امیدم به سه چار ماه دیگس که شوهرم قراره شغلش عوض بشه و ارتقا درجه. بشه ...

انشالله ارتقا درجه اش رو بگیره🙏

اخی عزیزم😓

دیدم فقیر بودن پولدار شدن زشت بودن خوشگل شدم بدبخت بودن خوشبخت شدن البته دیدم ولی خودم تجربه نکردم

نمیدونم چرا از خوندن متن شما خنده ام گرفت 😂

البته ببخشید عزیزم 

من اول ازدواج شوهرم یک سال بیکار شد بعد دوباره سرکار رفت حامله شدم یک لوله ام رو از دست دادم دقیقا س ...

خدارو شکر عزیزم😍😍😍

نه بخاطر خودم بیشتر بخاطر بچه هام نمیخوام جلو پسر عموهاشون کم باشن..من ک از بچگی تاالان فقط کمبود داشتم و عقده اینارو واسه بچه هام نمیخوام

خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️

اره خودمن.یعنی پارسال این موقع بارداربودم وضعیت کارشوهرم افتضاااااااح بودبه دنبالش اوضاع خونه داغون.ولی خداروشکرپشت به پشت هم دادیم منم رفتم سرکارخودشم ادامه دادالان الحمدلله خیلی خیلی خیلی تغییرکردیم 

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢