2777
2789
عنوان

کیا بعد از سختی،آسانی داشتن???

| مشاهده متن کامل بحث + 1908 بازدید | 37 پست
نمیدونم چرا از خوندن متن شما خنده ام گرفت 😂 البته ببخشید عزیزم 

راحت باش خندیدن بقیه باعث خوشحالی منه😍

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلیییییی تو زندگیم سختی کشیدم همه جوره یه چشمم اشک یه چشمم اه هنوز به اسونیش نرسیدم  تو ...

عزیزم من این روزا تو این بارونایر ک میاد میرم تو بالکن با خدا حرف میزنم و دعا میکنم این دفعه برای شما و کائنات عزیز و بقیه خانومی نی نی سایتی عزیز ک مشکل دارن هم دعا میکنم انشاالله ک خدا قبول کنه ازم

میشه یه صلوات واسه براورده شدن حاجتم بفرستید🙂
خوشیای کوچیکو به امید اومدن روزای بهتر از دست ندین یه وقت!  لذت زندگیو ببرین تا اونجایی که در ...

عزیزم چطوری ??دلم میخواد وسایلمو عوض کنم با کدوم پول ???وقتی پس اندازمون رو برا کار شوهرم نیاز داریم دیگه پولی نمیمونه

واقعا راست میگی خدا واسشون نسازه الهی تیکه بشن

امیدوارم....ماهم داریم کم کم ب خاک سیاه میشینیم با این وضع اقتصادی

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

من این تجربه رو داشتم وضعیت زیر صفر داشتم و الان خداروشکر به آرامش مالی رسیدم

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
عزیزم من این روزا تو این بارونایر ک میاد میرم تو بالکن با خدا حرف میزنم و دعا میکنم این دفعه برای شم ...

ممنون مهربونم من از خدا میخوام مشکل شما حل بشه

تو بارونای اخیر همش از خدا میخواستم پسرم سالم باشه  اما نبود سقطش کردم بازم شاید تقدیر و خواست خدا این بوده 

دیگه خودمو سپردم به طوفان های زندگیم مث یه تکه چوب بالا و پایین میرم تو امواج سهمگین دریا

چقد گوشت تلخ
ما اينجوري بوديم ولي پيشرفتمون فقط نتيجه قناعت نبود نتيجه همت خودم هم بود ...تازه من هنوز خونه خودم ...

خب یکم بیشتر میگی عزیزم خودت چ کار کردی???