2777
2789
میشه بگی مشکل چی بود که قرار بر سزارین شد چون منم قراره سزارین بشم ولی چون همه چی نرماله دکتر ۱۵ توم ...

منم اجباری شدم چون ذخیره تخمدانم خیلی پایینه و اولین و آخرین بچه هست، گلدن بی بی حساب میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آستانه دردم زیاد شده با این خونریزی و انقباضات 🥲 فقط نگرانم چون دیابتی شدم

نترس واقعا راحته

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

مرسی عزیز دلم❤️ تند تند شیر بدم یعنی هر چقدر ؟ از اولش شیر دارم ؟ الان که فقط درد وحشتناک داره سینم

چون سزارینی دیر تر شیرت میاد اما تامیتونی بده یچه یا بدوش ک شیرت حسابی راه بگیره

یعنی بزنی ب حساب دکتر یا بدی بیمارستان؟؟من دکترم بهم پیشنهاد نامه روانپزشک داد کلا دویست هزارتومن خر ...

نه این فقط زیرمیزی دکتره، روانپزشک چه نامه ای داد؟ و اینکه اگه دکترت کرجه لطفا بهم معرفیش کن

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم سی روز دیگه سزارینم🥲 ولی خوشحالم زمان قاجار نیستم که طبیعی تنها راهش باشه😍😍 قشنگ خوشگل آرایش ...

دکترم امروز گفت اصلا هیچ آرایشی نکن ناخن و طلا و اینا نداشته باش ولی من از دوست داشتم طبیعی باشم 😅 دردهاشم دارم میکشم ولی بخاطر سلامتی نینی ریسک نکردم