بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو اتاق عمل سرتو تکون نده حرفم نزن چون بعدش هم گردن درد میگیری تا چن روز هم سر درد.بعد عمل نسکافه زیاد بخور بگو همراهت شیاف بیاره تند تند برات بزنه هر 6 ساعت یبار.پمپ درد قبل عمل بگو میخوای.و اینک خرما،میوه،آب میوه طبیعی،چیزای خنکی بخور بچرو همش شیر بده شیرت زیاد شه
میشه بگی مشکل چی بود که قرار بر سزارین شد چون منم قراره سزارین بشم ولی چون همه چی نرماله دکتر ۱۵ توم ...
یعنی بزنی ب حساب دکتر یا بدی بیمارستان؟؟من دکترم بهم پیشنهاد نامه روانپزشک داد کلا دویست هزارتومن خرجم شد بعد چون خصوصی بودم اصلا تو خصوصی اپشن سزارین اختیاری دارن نیازی ب نامه هم نبود فقط شامل هیچ بیمه نمیشه
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
زمان قاجار نیستم که طبیعی تنها راهش باشه😍😍 قشنگ خوشگل آرایش کن برو با انرژی مثبت، نسکافه و قهوه یادت نره بخوری بعدش. سرت هم تا 8 ساعت تکون نده حرف نزن زیاد، برا منم دعا کن