2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب سلامتی من اولی اختیاری سزکردم ب شدت راحت تر تصورم بود ولی الان برا دومی الکی استرس دارم پمپ درد بگیر حتما

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خوشحال ترین باش ک سزارین میشی نه زنده و هوشیار پاره پوره شی

من میخواستم برم طبیعی منتظر هم بودم دردام هم شروع شد اما وزن بچه خیلی بالاست لگن من کوچیک دکتر احتمال داده شونه یا دست آسیب ببینه گفت ریسک نمیکنم

ب سلامتی من اولی اختیاری سزکردم ب شدت راحت تر تصورم بود ولی الان برا دومی الکی استرس دارم پمپ درد بگ ...

از دردش که اوکیم آنقدر الان درد انقباض کشیدم که اون هیچی نیست بنظرم

تو اتاق عمل سرتو تکون نده حرفم نزن چون بعدش هم گردن درد میگیری تا چن روز هم سر درد.بعد عمل نسکافه زیاد بخور بگو همراهت شیاف بیاره تند تند برات بزنه هر 6 ساعت یبار.پمپ درد قبل عمل بگو میخوای.و اینک خرما،میوه،آب میوه طبیعی،چیزای خنکی بخور بچرو همش شیر بده شیرت زیاد شه

میشه بگی مشکل چی بود که قرار بر سزارین شد چون منم قراره سزارین بشم ولی چون همه چی نرماله دکتر ۱۵ توم ...

یعنی بزنی ب حساب دکتر یا بدی بیمارستان؟؟من دکترم بهم پیشنهاد نامه روانپزشک داد کلا دویست هزارتومن خرجم شد بعد چون خصوصی بودم اصلا تو خصوصی اپشن سزارین اختیاری دارن نیازی ب نامه هم نبود فقط شامل هیچ بیمه نمیشه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

منم سی روز دیگه سزارینم🥲 ولی خوشحالم

زمان قاجار نیستم که طبیعی تنها راهش باشه😍😍 قشنگ خوشگل آرایش کن برو با انرژی مثبت، نسکافه و قهوه یادت نره بخوری بعدش. سرت هم تا 8 ساعت تکون نده حرف نزن زیاد، برا منم دعا کن

تو اتاق عمل سرتو تکون نده حرفم نزن چون بعدش هم گردن درد میگیری تا چن روز هم سر درد.بعد عمل نسکافه زی ...

مرسی عزیز دلم❤️

تند تند شیر بدم یعنی هر چقدر ؟

از اولش شیر دارم ؟ الان که فقط درد وحشتناک داره سینم

از دردش که اوکیم آنقدر الان درد انقباض کشیدم که اون هیچی نیست بنظرم

درد فقط در حد دفعه اول راه رفتن