2777
2789
دکتر من تهران چند تا بیمارستان هم میاد طبیعی که هیچی سزارین ۷ تومن داروهاتم حدودا ۱ الی ۲

عه چه خوب میگیره این چرا پس انقدر زیاد گفت، اسم دکترت چیه

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه چون سونو نرماله و بچه چرخیده طبیعیه ولی چون مشکلات داشتی نازایی و آی وی اف ناموفق و سقط بهتره ر ...

اها

منم باید خود بیمارستان موافقت کنه، دکتر نامه داده برا گلدن بی بی که فردا ببرم بیمارستان ببینم چی میشه

اها منم باید خود بیمارستان موافقت کنه، دکتر نامه داده برا گلدن بی بی که فردا ببرم بیمارستان ببینم چی ...

انشاالله که به سلامتی بیاد بغلت و زایمان راحتی داشته باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من زیاد نپرسیدم چون نمیخواستم کلا از دوتا دکتر پرسیدم بعدشم بیخیال شده بودم

ولی بهتر که سزارین میشی تو زایمان طبیعی کلی مشکلات ممکنه پیش بیاد، راستی حتما با خودت شیر خشک ببر اولش زیاد شیر نداری فقط با شیشه نده با قطره چکون یا قاشق بده زیر سینه خودتم بذار بچه رو انشاالله به سلامتی زایمان کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی بهتر که سزارین میشی تو زایمان طبیعی کلی مشکلات ممکنه پیش بیاد، راستی حتما با خودت شیر خشک ببر او ...

دکترم گفت نیاز نیست شیر خشک بخری اگر هم لازم شد با دستگاه نمیدونم چی اسمش یادم رفت🤣 با اون باید بدی زیر سینه که خودتو ول نکنه نمیدونم بخدا توکل به خدا

دکترم گفت نیاز نیست شیر خشک بخری اگر هم لازم شد با دستگاه نمیدونم چی اسمش یادم رفت🤣 با اون باید بدی ...

آره دکترا که میگن ولی ببر اوایلش خوب شیر بخوره و جاش خنک باشه احتمال زردی گرفتنش کمتر میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم سی روز دیگه سزارینم🥲 ولی خوشحالم زمان قاجار نیستم که طبیعی تنها راهش باشه😍😍 قشنگ خوشگل آرایش ...

سلام عزیزم انشالله بسلامتی نی نی تو بغل بگیری. منم میخام سز شم اما فقط استرس دارم. از دردش میترسم چون نمیدونم چقدره؟ چند درصدش با مسکن ازبین میره؟ خداروشکر روحیه ات عالیه. میشه منم دلداری بدی

سلام عزیزم انشالله بسلامتی نی نی تو بغل بگیری. منم میخام سز شم اما فقط استرس دارم. از دردش میترسم چو ...

فکر کن چقد ادما تصادف میکنن یا اتفاقات بدی براشون میفته، بالاخره جراحی میشن، گچ میگیرن، روال بیمارستانی دارن

حالا ما که خداروشکر از اول بیحسی شدیم اصلا نمیفهمیم

تا چند ساعت بعد عمل هم بی درد هستی. تا دردت خواست شروع بشه شیاف دیکلوفناک بزار

تا چند روز هر 6 ساعت بزار، تموم میشه میره

اصلا قابل مقایسه با زایمان طبیعی نیست واقعا

فکر کن چقد ادما تصادف میکنن یا اتفاقات بدی براشون میفته، بالاخره جراحی میشن، گچ میگیرن، روال بیمارست ...

چقدر قشنگ گفتی واقعا.. اپاندیس هم همینجوره، کلی بچه و پیر و جوون مجبور به این عمل میشن که مثل سزارین شکم رو باز میکنن و.. ممنونمم بابت حرفای ارامش دهنده ت خدا جبران کنه براات. من واقعا کسیو نداشتم ارومم کنه خیلی تنهام