2777
2789
چند هفته هستی؟

۳۹ هفته و پنج روز از ۳۷ من دردام شروع شد از شنبه هم خونریزیم 🥲 الان آمپول بتا داده برا فردا من از دیابتم میترسم هرچی هم مراعات کردم انکار نه انگار

منم اجباری شدم چون ذخیره تخمدانم خیلی پایینه و اولین و آخرین بچه هست، گلدن بی بی حساب میشه

برا منم گلدن بی بی عه خود دکترمم پیشنهاد سز داد ولی باز ۱۵ تومن میخواد

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه این فقط زیرمیزی دکتره، روانپزشک چه نامه ای داد؟ و اینکه اگه دکترت کرجه لطفا بهم معرفیش کن

من بندرعباسم اول از بیمارستان خصوصی بپرس ببین هنوز میشه بدون بیمه خودخواسته عمل کنی روند من اینبود دکتر زنان نامه میده بهت میبری روانپزشکی ک معرفی میکنه اون ی ویزیت میگیره نامه میده کخانم ترس رایمان داره نامه رو با شوهرت وشسنامه میبرید پزشکی قانون امضا اثر انگشت ک خانم ب تمام عوارض سزارین اگاه قبلش هم کلاس امادگی زایمان رفته نامه اونم داری هر سه تا میفرستی کمیسیون پزشکی تو بیمارستان مد نظر ی پولی میگیرن امضا نیزنن زمان من پنجاه هزار بود تمام مزد دست دکتر وبیمارستانخضوصی هم شد شیش تومن همش باهم سال نود نه الان گف شد هفتاد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

۳۹ هفته و پنج روز از ۳۷ من دردام شروع شد از شنبه هم خونریزیم 🥲 الان آمپول بتا داده برا فردا من از د ...

نگران نباش عزیزم خیلی از مادرا دیابت میگیرن

تازه فکر کن زمان های گذشته اصلا کسی نمیدونسته دیابت داره یا نداره پس استرس نگیر

فردا همه چی تمومه😍😍

نگران نباش عزیزم خیلی از مادرا دیابت میگیرنتازه فکر کن زمان های گذشته اصلا کسی نمیدونسته دیابت داره ...

🥲 ایشالله دعا کن برام مرسی

امیدوارم نینی خوشگلت سالم و صحیح بغل بگیری

چقدر زیاد تهران هستی ؟

کرج، پیش دکتر دیگه ای نرفتم نمیدونم بقیه چقد میگیرن، دکتر شما اگه اختیاری بودی چقدر میخواست میدونی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کرج، پیش دکتر دیگه ای نرفتم نمیدونم بقیه چقد میگیرن، دکتر شما اگه اختیاری بودی چقدر میخواست میدونی؟

دکتر من تهران چند تا بیمارستان هم میاد طبیعی که هیچی سزارین ۷ تومن داروهاتم حدودا ۱ الی ۲

من بندرعباسم اول از بیمارستان خصوصی بپرس ببین هنوز میشه بدون بیمه خودخواسته عمل کنی روند من اینبود ...

مرسی عزیزم از راهنماییت، کاش منم بتونم استفاده کنم برا شما دکترت این راهو جلو پات گذاشته خدا خیرش بده برا من فک نکنم نامه بده و بیخیال پولش بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سز اجباری میشی چرا 15 میخواد بگیره؟

میگه چون سونو نرماله و بچه چرخیده طبیعیه ولی چون مشکلات داشتی نازایی و آی وی اف ناموفق و سقط بهتره ریسک نکنیم سزارین بشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم از راهنماییت، کاش منم بتونم استفاده کنم برا شما دکترت این راهو جلو پات گذاشته خدا خیرش بد ...

فکرمیکممخودت بری روانپزشک هم بهت نامه بده همین روند طی کنی

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌