ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه این فقط زیرمیزی دکتره، روانپزشک چه نامه ای داد؟ و اینکه اگه دکترت کرجه لطفا بهم معرفیش کن
من بندرعباسم اول از بیمارستان خصوصی بپرس ببین هنوز میشه بدون بیمه خودخواسته عمل کنی روند من اینبود دکتر زنان نامه میده بهت میبری روانپزشکی ک معرفی میکنه اون ی ویزیت میگیره نامه میده کخانم ترس رایمان داره نامه رو با شوهرت وشسنامه میبرید پزشکی قانون امضا اثر انگشت ک خانم ب تمام عوارض سزارین اگاه قبلش هم کلاس امادگی زایمان رفته نامه اونم داری هر سه تا میفرستی کمیسیون پزشکی تو بیمارستان مد نظر ی پولی میگیرن امضا نیزنن زمان من پنجاه هزار بود تمام مزد دست دکتر وبیمارستانخضوصی هم شد شیش تومن همش باهم سال نود نه الان گف شد هفتاد
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار