2777
2789
عنوان

زن ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 2099 بازدید | 95 پست
اینم نظر شماستچند نسله خانمهای خانواده و فامیل ما شاغلن همه شون هم تو مشاغل خپبهمکاران خانم منم شاغل ...

حرفتون برام.عجیبه. من با اینکه دبیرم. و همچنان فکر می کنم بهترین شغل برای خانمها معلمیه. و اگه برگردم عقب باز یا دبیری رو انتخاب می کنم. یا خانه داری. البته پزشکی هم جزء علاقه مندیام بود. ولی هیچوقت خودم رو ملزم نمی بینم که شاغل باشم و وظیفه همسرمه که منو تامین کنه و منم خانمی کنم. و فکر می کنم هیچ زنی وظیفه ش نیست سر کار بره. و مرد در هر صورت وظیفه ش هست که خانمش رو تامین کنه

وااااا این حرفها چیه توروخدا. وظیفه شوهرته که خرج تو رو بده. مردا رو اینقدر پررو نکنید. من همیشه ...

حالا تا شوهر میکنم خودم که باید درآمدی داشته باشم بتونم خرج دانشگاهمو بدم ی چهارتا کلاس مهارتی برم سطح خودمو بالا ببرم الان با این اوضاع اقتصادی میدونی که نمیشه از پدر توقع داشت از ی سنی دیگه میگه خودت کار کن من نمیتونم مخارجت بدم همونطور که ب خواهرم گفت بعد حالا شوهر هم بکنیم فکر میکنی راحت خرجمون میکنن برا هرچی باید کلی التماس کنی پولی از خودت باشه اختیارش داری با خیال راحت خرج میکنی مثلا ی کلاس ورزشی یا موسیقی میری لوازم آرایشی راحت میخری به شوهر باشه که اینا رو خرج اضافی میدونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خرجشونو تو میدی بعدا ازشون حرف می شنوی ی بار اگه گفت برای اون دعا کردم برای تو برآورده شد بگو پدرمن من جون کندم به اینجا رسید پسر توم باید بره دنبالش (حالا شاید داداشت دنبالش باشه گیر نیاورده باشه مثلا دارم میگم ) سیع کن ی جواب محترمانه ولی قاطع بدی که دیگه اینطوری نشه چرا ساکتی تو دختر

حرفتون برام.عجیبه. من با اینکه دبیرم. و همچنان فکر می کنم بهترین شغل برای خانمها معلمیه. و اگه برگرد ...

خب شما که ملزم نمیبینید از شغلتون استعفا بدین به همین راحتی

که یک مرد ب قول خودتون نان آور بجاتون استخدام بشه

والا حرفای شما هم برای من خیلی عجیبه چون نظری میدین و خودتون خلافش عمل میکنید

حتی تو ازدواج هم اونا باعث شدن مشکل داشته باشم.از بچگی انقدر ترسوندن منو از مردا که نتونستم خودم با ...

چقدر شبیه منی...دقیقا رپزخاستگاری روبرای من کردن بله برون چندماه نامزد بودیم حتی اجازه صحبت تلفنی نداشتم وای که چقدر عصبی میشم یادش میفتم

خب شما که سختتونه اگر شاغلید استعفا بدین

من سختم.نیست. تمام حرفم اینه که زن به هیچ وجه وظیفه ش نیست.و واجب نیست که درآمد داشته باشه. در واقع لطف می کنه. و مرد وظیفه شه. که خانواده رو تامین کنه. از این زورم میاد که بعضی فکر می کنند اگه مرد به خانمش پول بده. بهش لطف کرده. و جزء وظیفه مرد نمی دونند

خب شما که ملزم نمیبینید از شغلتون استعفا بدین به همین راحتیکه یک مرد ب قول خودتون نان آور بجاتون است ...

اونهمه درس نخوندم و زحمت نکشیدم که به راحتی استعفا بدم. ولی خانه دار هم بودم. با کسی ازدواج می کردم که مشکلی با این قضیه نداشت.

تازه من با وجود دوتا بچه کارشناسی هم گرفتم

من سختم.نیست. تمام حرفم اینه که زن به هیچ وجه وظیفه ش نیست.و واجب نیست که درآمد داشته باشه. در واقع ...

شما که میگین زن نباید کار کنه ومردا رو پررو نکنید و وظیفه ی مرده، مرد نام آور خونه است

خودتون باید تا حالا استعفا میدادین و کار نمیکردین و حتی دنبال استخدام شدن نمیرفتین ، نه اینکه شاغل باشید این حرفا رو بزنید

هرکسی در وهله ی اول خودش باید به نظر و عقیده ی خودش عمل کنه بعد حرف بزنه ،که اگر خودش خلاف حرفش عمل کنه یعنی حرفاش حتی برای خودش هم بی ارزشه که خودش هم به اون حرفا عمل نمیکنه

اونهمه درس نخوندم و زحمت نکشیدم که به راحتی استعفا بدم. ولی خانه دار هم بودم. با کسی ازدواج می ک ...

خب پس خودتون هم به حرفاتون باور ندارید

فقط شما درست نخوندین و زحمت نکشید هر خانمی که شاغله بلاخره علم یا مهارتی کسب کرده که بخاطر اون مهارت و تحصیلات و علم شغل کسب کرده

اگر پیدا کردن شغل راحت بود و به مهارت و زحمت نیاز نداشت اینهمه آدم بیکار نبودن

اشتباه میکنی...پدرمادرهای این مدلی چشم دیدن پیشرفتت روندارن بخصوص مادره دوست داره ازخودش بدبخت تر با ...

همه ی پدرو مادرایی که فکرشون قدیمیه اونجور که شما میگی نیستن دیدشون به دنیا فرق داره ولی دشمن بچشون نیستن ببخشید این مادری که شما میگی عقده ای هست و مشکل دار و دلسوز بچش نیست و جمع نبندیم لطفا

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......