2777
2789
عنوان

زن ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 2099 بازدید | 95 پست
زن ستیزی نیست که مرد نان آور خونه س. شغل براش لازمه. خانمها خیلیا خانه دار هم باشند کسی توقعی ازشو ...

سالهاست هرکسی نان آور خودشه تو این جامعه

نان هیچ مردی رو تو جیب هیچ زنی نذاشتن مرد هم تلاش کنه نانش رو دربیاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر مادرمن. مجبورم تحملشون کنم.

تحمل نکن،پدر مادر جز اسم باید چیزای دیگه هم داشته باشن

به حرف بعضی از این نی نی سایتی ها هم گوش نکن،یه ذره دقت کنی مشخصه عقل ندارن

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
عقل داری؟

نمی دونم ولی تو قطعا نداری

قصاب لرستان در زمان پهلوی کیست ؟ احمد آقاخان امیراحمدی نخستین کسی بود که به دستور رضاخان به درجه سپهبدی رسید. وقتی به مأموریت لرستان رفت، دست به قتل عام معترضان زد و خشن ترین رفتارها را به کار گرفت. رضاخان به پاس خدمات امیراحمدی، عالیترین نشــــان نظامی آن زمان را به او داد. فردی که مورد نظر و حمایت پهلوی اول بود، به دلیل خشونت و بیرحمیاش نزد مردم به قصاب لرستان یا احمدقصاب معروف شد. لر باغیرت تاریخ بخون ببین با اجدادت چه کردن. هر کس که مغازه مردم و بانک و مسجد و ماشین آتش نشانی رو آتیش میزنه مادرش به عزاش بشینه

مجردم اجازه ندارم مستقل زندگی کنم.میدونی جالب چیه؟ جالب اینه انقدر سخت گیرن و ترس از ابرو دارن حتی ا ...

عزیزدلم کاملا متوجهم چی میگی.. ازدواج نکن. هیچ اعتباری به ازدواج نیست و به چشم راه فرار نگاه نکن بهش

سعی کن رو ذهنشون کار کنی که کم کم قانع شن بتونی فاصله بگیری و حتی شهری دیگه بری. خیلیییی دعوا و بحث پیش رو داری ولی حداقل اینه بقیهشو برا خودت زندگی میکنی و افسوس نمیخوری چرا وقت و عمرتو تلف کردی

چه حرفها می زنی. مرد حتما باید شغل داشته باشه که بتونه زندگی خانواده ش رو تامین کنه. زن وظیفه ش ن ...

نه زن تو عصر امروز هنوز مثل شصت سال پیش بدبخته که برای یه لقمه نون دست جلو بقیه دراز کنه،به نظرت شغل برای این خانم با این پدر مادر واجب تره یا پسر این پدر مادر؟اخه نفهمیدن هم اندازه داره

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
تحمل نکن،پدر مادر جز اسم باید چیزای دیگه هم داشته باشنبه حرف بعضی از این نی نی سایتی ها هم گوش نکن،ی ...

نمیتونم جدا زندگی کنم... یعنی اجازه ندارم. تازه این فقط بخشی از حرفاشون بود... مثلا من چون دخترم نمیتونم خودم با کسی آشنا بشم مبادا آبروشون بره. باید سنتی ازدواج کنم. اونم یه سنتی واقعی یعنی بعد خاستگاری سریع نامزدی و...

سالهاست هرکسی نان آور خودشه تو این جامعهنان هیچ مردی رو تو جیب هیچ زنی نذاشتن مرد هم تلاش کنه نانش ر ...

این فقط حرف شماست. و گرنه من به خدا قسم. تمام همسایه ها جاریام و خواهرشوهرم. خانه دارند. و از منی که شاغلم.زندگی بهتری دارند. اصلا یه ذره هم به فکر پول درآوردن نیستند. و خانمی می کنند. ولی من فقط استرس شغل .......

چیزی که مشخصه هرچقدرم خرجشون کنی انگار لقمه روباناراحتی میخورن و هیچوقت از دیدن موفقیتهای خوشحال نخواهند شد واین توروعذاب خواهد دادنمیگم خونه جدابگیر چون عرف نیست شرایط ازدواج خوب رو هم ازدست میدی فقط به فکر خودت و روانت باش

چه حرفها می زنی. مرد حتما باید شغل داشته باشه که بتونه زندگی خانواده ش رو تامین کنه. زن وظیفه ش ن ...

اوضاع اون قدری خوب نیست که وظایف زن و مرد رو انقدر راحت در جامعه تفکیک کنیم

اینکه یک خانوم به واسطه شغلش رفاه بیشتری برای زندگی خودش ایجاد کنه اولا بیشترین لطف در حق خودش کرده

دوما فارغ از بُعد مالی

معاشرت با چند نفر بیرون از چهارچوب خونه از لحاظ فکری و اداب اجتماعی بسیار در ایشون جهش ایجاد میکنه

این فقط حرف شماست. و گرنه من به خدا قسم. تمام همسایه ها جاریام و خواهرشوهرم. خانه دارند. و از م ...

مگه شما از داخل خونهشون خبر داری،منم دیدم انقدر زنی که از دور مثل ملکه زندگی میکنن در واقعیت بدون اطلاع دادن نمیتونه یه شلوار برای خودش بخره،به این میگن خواری

زن ستیزی نیست که مرد نان آور خونه س. شغل براش لازمه. خانمها خیلیا خانه دار هم باشند کسی توقعی ازشو ...

توقعی ازشون ندارن ؟؟؟ منی که زیر فشار اینکه چطوری در آینده ی درآمدی داشته باشم شغلی داشته باشم تا بتونم زندگی کنم رفاهمو تامین کنم بتونم خرج دانشگاهمو بدم تا دستم جلو هیچ مردی دراز نباشه ؟ نگاه از ی سنی به بعد خودت خجالت میکشی اگه درآمدی نداشته باشی

چیزی که مشخصه هرچقدرم خرجشون کنی انگار لقمه روباناراحتی میخورن و هیچوقت از دیدن موفقیتهای خوشحال نخو ...

حتی تو ازدواج هم اونا باعث شدن مشکل داشته باشم.

از بچگی انقدر ترسوندن منو از مردا که نتونستم خودم با کسی آشنا شم. فقط سنتی... سنتی هم میگن باید بعد از خاستگاری سریع نامزدی و عقد کنی...

خلاصه گیر کردم. حسابی.