2777
2789
عنوان

زن ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 2099 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی عرضه اس. از بچگی انقدر بهش رسیدن فک میکنه فقط باید پشت میز بشینه.

هر پسری که خیلی بهش رسیدن همینجوری شده

قصاب لرستان در زمان پهلوی کیست ؟ احمد آقاخان امیراحمدی نخستین کسی بود که به دستور رضاخان به درجه سپهبدی رسید. وقتی به مأموریت لرستان رفت، دست به قتل عام معترضان زد و خشن ترین رفتارها را به کار گرفت. رضاخان به پاس خدمات امیراحمدی، عالیترین نشــــان نظامی آن زمان را به او داد. فردی که مورد نظر و حمایت پهلوی اول بود، به دلیل خشونت و بیرحمیاش نزد مردم به قصاب لرستان یا احمدقصاب معروف شد. لر باغیرت تاریخ بخون ببین با اجدادت چه کردن. هر کس که مغازه مردم و بانک و مسجد و ماشین آتش نشانی رو آتیش میزنه مادرش به عزاش بشینه

این افتخار به چه درد میخوره وقتی دل دخترشونو میشکونن؟ صد سال سیاه افتخار نکنن بهتره

نمیدونم والا چ فکری تو سرشونه .. ولی اره موافقم

و دلها با یاد خداوند ارام میشود؛ خدا تو خیلی خوبی خیلی زیاد عاشقتم شکرت که وجودت رو در قلبم حس میکنم شکرت یه عالمه شکرت که حضورت رو در زندگیم حس میکنم و همیشه شکر گزار تو هستم ؛شکرت که حس قشنگ شکر گذاری و امید رو در قلبم کاشتی🕊️✨می نویسم تا بمونه این دوره از زندگیم خیلی حساس هستم و حس میکنم هیچ چیز رو درک نمیکنم یا خیلی چیزام برام عجیبه و خیلی فکر میکنم ... درگیر ادمی بودم که خیلی دوستش داشتم ولی رفت از زندگیم و من نفهمیدم چرا اینهمه خوب بودیم باهم و اخرش با بی احساسی گذاشت رفت... دلم هنوزم مهربونه و با اینکه بدی کرد ولی من سپردمش و دوستش دارم ؛ یه گوشه از ذهنم میمونی F کاش بودی و توضیح میدادی دلیل رفتارتو ولی مسخرس چه توضیحی داره خودت نخواستی و خیلی قلب سنگی داشتی... بگذریم این روزا حس میکنم دو تیکه ام ی تیکم به خداوند و نماز و اهل بیت وصله و حالم اوکی تره یه تیکه دیگم تو ندونستن و درک نکردن خیلی چیزا مونده.....🌝🌚🥺 راستی اگر خوندی امضامو برا ظهور اقامون صاحب الزمان صلوات میفرستی ؟ و یدونه ام برا بهتر شدن حالم بفرست مطمعن باش خوبیش به خودتم برمیگرده....🕊️🕊️🌍

پدر مادرمن. مجبورم تحملشون کنم.

اتفاقا من میگم بیشتر خرج کن بذار اون تفکراتو بذارن کنار

قصاب لرستان در زمان پهلوی کیست ؟ احمد آقاخان امیراحمدی نخستین کسی بود که به دستور رضاخان به درجه سپهبدی رسید. وقتی به مأموریت لرستان رفت، دست به قتل عام معترضان زد و خشن ترین رفتارها را به کار گرفت. رضاخان به پاس خدمات امیراحمدی، عالیترین نشــــان نظامی آن زمان را به او داد. فردی که مورد نظر و حمایت پهلوی اول بود، به دلیل خشونت و بیرحمیاش نزد مردم به قصاب لرستان یا احمدقصاب معروف شد. لر باغیرت تاریخ بخون ببین با اجدادت چه کردن. هر کس که مغازه مردم و بانک و مسجد و ماشین آتش نشانی رو آتیش میزنه مادرش به عزاش بشینه

دلگیر نشو تفکرشون سنتی هست . ای کاش داداشت یه کار خوب پیدا کنه . خب پیش خودشون فک میکنن تو ازدواج میکنی و کسی ازت توقع نداره هیچوقت که کار کنی ولی یه پسر برای تشکیل خانواده و زندگی نرمال اولین چیزی که باید داشته باشه کاره عزیز دلم از پدر مادرت دلگیر نشو

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی
زن ستیزی نیست که مرد نان آور خونه س. شغل براش لازمه. خانمها خیلیا خانه دار هم باشند کسی توقعی ازشو ...

مرد نان اور خونهست؟والا کلی زن الان نان اورن،بعد دلیل نمیشه وقتی یکی بی عرضهست چون مرده ارزو کنن به جای زن شایسته اون مرد بی عرضه کار داشته باشه

به همین میگن زن ستیزی

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
تا میتونی ازشون فاصله بگیر و به زندگی خودت برس. فقط عمرتو تلف میکنی اگه بمونی

مجردم اجازه ندارم مستقل زندگی کنم.

میدونی جالب چیه؟ جالب اینه انقدر سخت گیرن و ترس از ابرو دارن حتی اجازه نمیدن خودم با کسی آشنا شم. میگن سنتی باید ازدواج کنی.. کافیه یخ ایراد ازم ببینن

چند سالته عزیزم

زود ازدواج کن خودت از این خانواده سمی نجات بده

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

اگه میتونی به برادرت کمک کن شاغل بشه چون ایشونم باید زندگی برای همسرآینده اش بسازه

چی بهتراز این که هردو موفق باشین و پدرمادرتون لذتشو ببرن

من به خونواده تون حق میدم نه برای زن ستیزی

شاید ناراحتی شون به این خاطره که در عرف جامعه مرد باید زندگی بسازه و سی سال سن کمی نیست البته الان واقعا سخت شده شغل و مزایای خوب گیر هر کسی نمیاد

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚