2777
2789
عنوان

زن ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 2099 بازدید | 95 پست
جان؟؟؟؟؟از کامنتهام اینو فهمیدی؟؟؟؟🤣

رفتار خانواده این خانم واقعا بد و زن ستیزی بوده شما تو کامنت اولتون گفتید بابات حق داره... این رفتار هیچ جای دفاعی نداره

نور

واقعاً؟؟؟؟خخخخ حالا چطور به این نتیجه رسیدی؟ چون گفتم زن وظیفه ش نیست که حتما شاغل باشه؟ گفتم زن م ...

چون متوجه نشدید برخورد خانواده این خانم زنستیزانه بوده

وگرنه درسته زن میتونه انتخاب کنه شاغل باشه یا نه

هیچ زنی به هیچ مردی شغل بدهکار نیست و جای مردا رو اشغال نکرده. حق این خانم این نبود که از خانواده بجای حمایت و تشویق چنین حرفایی بشنوه و بقیه از دستاورد و توانمندیش ابراز ناراحتی کنن

نور

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی. ناراحت نشو. پدر ومادر هستن دیگه. برا برادرت هم ناراحتن. تو ناراحت نشو

بخاطر ناراحتی واسه برادرش بلید دل دختر رو بشکنن؟

حالا اگه یه پسر گفته بود فوری میگفتید قطع رابطه کن

فرهنگ مردم را نمیسازند. این مردم هستن که فرهنگ را میسازنداگر این حقیقت داشته باشه انسانییت زنان در فرهنگ ما وجود ندارد باید ان را در فرهنگ خودمان بسازیم و نهادینه کنیم

چیز بدی نگفتنمن بودم خوشحال میشدم یعنی تو از پسرشون سر تر شدیطبق افکار سنتی هر آرزویی برای پسرشان دا ...

با زیر سوال بردن دخترشون بهش افتخار کردن؟

فرهنگ مردم را نمیسازند. این مردم هستن که فرهنگ را میسازنداگر این حقیقت داشته باشه انسانییت زنان در فرهنگ ما وجود ندارد باید ان را در فرهنگ خودمان بسازیم و نهادینه کنیم

بخاطر ناراحتی واسه برادرش بلید دل دختر رو بشکنن؟ حالا اگه یه پسر گفته بود فوری میگفتید قطع رابطه کن

از کجا میدونید این حرف و میزدم؟. ناراحت نشو آداب معاشرت بلد نیستین.

بعدش هم من خطابم به استارت بود نه شما. و پدر مادر در زندگی خیلی مهمه .میخواید با یه حرف الکی تو روی،پدر و مادرش وایسه؟ و عاق والدین بشه؟ خب یکم باید با سیاست مواظب خودش باشه و تعادل رو رعایت کنه.