2777
2789
عنوان

(در مورد )

325 بازدید | 33 پست

کسی رو ندارم باهاش درد و دل کنم و مشورت کنم.من تو یه شرایط خاصی ازدواج کردم از همون لحظه اول شوهرم رو دوست نداشتم یکمم بدم میومد.به هر حال وارد زندگی شدم.از همون اول شوهرم خیلی دوسم داشت و این موضوع دوست نداشتن منو یکم کم رنگ می‌کرد.اما مشکل اینجا بود که شوهرم با خانوادش به مشکل خوردن و قهر کردن ،از لحاظ اقتصادی وضع شوهرم خیلی بد بود و تا حدی پدرم کمکمون می کرد.شوهرم بی حوصله بود از لحاظ جنسی خیلی سرد شده بود تقریبا ماهی یا دو ماهی یه بار،تفریح و خوش بودن هم نداشتیم چون احساس می کرد خیلی ضربه خورده ولی با همه اینها دوست داشتنش رو قشنگ حس میکردم نسبت به این حالت هاش خیلی اعتراض میکردم و یا حتی باهاش دعوا میکردم.قبول می‌کرد عذرخواهی می‌کرد اما نتیجه ای نداشت

ميخاي طلاق بگير😐😐پيش نهاد ما ب تووو

همسرم مردي عاشق و فهميده است،او مرا خط ب خط بلد است و ميداند با احساسات زنانه ام چگونه رفتار كند،،در حالت ارام مرا گنجشك خيلييي كوچولو ميداند و هر وقت عصبي باشم مرا فايتر ماهي صدا ميكند ،،تمام دغدغه ذهنيش،،ارامش روح من است،گاهي بانو بزرگوار خطابم ميكند و خودرا مردي مديون به من،،،گاهي از ارزوهايي ك برايم دارد سخن ميگويد،انقدر با هيجان مانند پسرك ده ساله ك همه او را مرد خانه صدا ميكنند ،،مرد من خيلي صميميت را بلد است ،مهرباني را بلد است،سخاوت را بلد است،مرد من با هوس بيگانه است و عشق را كاملاً بلد است،او با خشونت عليه زنان چه كلام و چه رفتار ب طور جدي و محكم بيگانه است،،مرد من يك مرد است اما نه يك مرد معمولي نه يك مرد متعصب و نه يك مرد تظاهر گر و نه يك مرد ريا كار،،،تمام فعل و انفعالات مرد من با روح و جسمش عجين است،،،دوستت دارم مرد واقعي من ،،قهرمان زندگيم ،تمام زنان سرزمينم ارزوي چنين مردي با چنين باور فكري و  عملي را دارند❤️خداراشكر چنين مردي،معشوق هميشگي زندگي من است❤️

شما از همون اول اشتباه کردی با کسی ک دوس نداشتی ازد کردی

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب؟

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏

منم به شدت گرم بودم اعصابم حسابی بهم میریخت.بی حوصله و کسل میشدم وضع اقتصادی‌مون هم خیلی بهم فشار میاورد،من خونه پدرم خیلی تامین بود احساس میکردم همه چیمو باختم.همین حین بود که مادرم فوت شد خیلی درگیر شدم دیگه به هیچ مشکلی فکر نمیکردم وضع شوهرمم همینجوری پیش میرفت منم فقط تصمیم گرفته بودم یه جورایی با این وضعیت کنار بیام

شما از همون اول اشتباه کردی با کسی ک دوس نداشتی ازد کردی

من ۱۷ سالم بود که ازدواج کردم با هیچ پسری هم هیچ ارتباطی نداشتم.خانوادم بله برون گرفتن اصلا نمیدونستم بله برون چیه بعد هم گفتن فامیل فهمیدن و زشته بهم بزنیم

2790
2778
2791
2779
2792