2777
2789
عنوان

(در مورد )

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 33 پست

وای عزیزم چه تجربه ی تلخی 

نمیتونم قضاوتت کنم اما بنظرم شوهرت تمام تلاششو میکرد ک کار پیدا کنه و توام شغلس پیدا میکردی کمکش میکردی 

خدایا شکرت تنهام نزار

با اینکه عقلم میگه اینجوری نیست ولی دلم میگه از لحاظ جنسی داره فیلم بازی میکنه

به من یکم خرجی میده ولی اصلا نمیتونم ازش چیزی بخوام حتی سینما و رستوران و ...

همش احساس می کنم نمیتونم بهش تکیه کنم.دوست دارم کس دیگه ای رو دوست داشته باشم حتی اگه این شخص فقط تو ذهنم باشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای عزیزم چه تجربه ی تلخی  نمیتونم قضاوتت کنم اما بنظرم شوهرت تمام تلاششو میکرد ک کار پیدا کنه ...

شوهرم نمیذاشت کار کنم دانشجو هم بود خرجش رو بابام میداد

به خدا نزدیک شو .شاید اولین باره که اینو ب کسی میگم ولی منم خیلی اول زندگیم سخت بود .خیلی سخت 

دقیقا مثل تو شده بودم 

نمیدونم .شاید دیگه چون ادم کاری از دستش برنمیاد اینجوری خودشو تخلیه میکنه

و خدایی که به شدت کافیست....

ولی من نماز خوندم .از خدا کمک خاستم .کتاب چهار اثر از فلورانس هم خیلی کمکم کرد .از تو نت دانلودش کن حتما بخونش.صب قبل پاشدن از رختخابت ده تا صلوات بفرست بگو خدایا امروزمو روشن کن .خدا کمکت میکنه

من خودم زیاد مذهبی نیستم ولی از ته دل خدارو خاستم اونم کمکم کرد.شوهرتم درک کن 

همه چیز یه مرد غرورشه .وقتی خانوادش پشتشو خالی کردن و کاری نتوتسته تو زندگی بکنه کلافه شده .درکش کن بهش حق بده سعی کن دوسش داشته باشی .باهاش خاطره های خوب بساز

این اشکال داره که آدم با یکی زندگی کنه بدون اینکه کنارش عشق کنه و احساس خوبی داشته باشه؟ بعدن دردسر ...

عزیزم عشق ب وجود میاد .مشکل اینجاس که اینو به خودت تلقین کردی که شوهرتو دوس نداری .هم سن و سالای تو هنوز،مجردن 

ولی تو یکیو داری که دوستت داره .همین کافیه برا ادامه یه زندگی قشنگ

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز