2777
2789
عنوان

(در مورد )

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 33 پست
عزیزم عشق ب وجود میاد .مشکل اینجاس که اینو به خودت تلقین کردی که شوهرتو دوس نداری .هم سن و سالای تو ...

نمیدونم چرا نمیتونم از درون خودمو بسازم همش به خودم میگه فکر کن می‌خوای از الان شروع کنی همسرم همه چی رو در حد معمولی داره خونه و ماشین و شغل،اخلاقشم خوبه ولی ذهنیت من از همسرم تو اون هفت هشت سال اول زندگی شکل گرفته.میخوام ذهنیتمو عوض کنم هنوز باورم نشده 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم چرا نمیتونم از درون خودمو بسازم همش به خودم میگه فکر کن می‌خوای از الان شروع کنی همسرم همه چ ...

میفهمم ولی همه ی اینا تلقینای خودتن 

اگه خودت بخای هیچ غیر ممکنی وجود نداره 

این مساله قابل برگشت نیست یا باید جدا بشی یا باید با همسرت زندگی کنی .اگه قرار بر این باشه ک بخای باهاش زندگی کنی پس چه بهتر که با دل خوش کنارش باشی .نه این ک زندگی رو به هردوتاتون زهرکنی

و خدایی که به شدت کافیست....

اگه داره نقش بازی میکنه 

تا یک سال ونیم طول نمیکشه 

همون هفته اول جا میزنه 

پس  پناه به خدا ادامه ی زندگیت رو بساز

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده