2777
2789
عنوان

موهام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 55 پست
مگه همو دوست ندارین خب بهم فشار نیارین حرص نخور محکم وایسین مشکلتون حل کنید.اگ خانواده شما یا پسر می ...

خانواده اون همیشه میگفتن خانواده من به هیچ وجع راضی نیستن ولی اونا بارها میگفتن طلاق بده اخرشم اینقددد تو گوشش خوندن که زد زیر یکی از شرطای ازدواج

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ریزش مو بخاطره استرسهوضعیت که به حالت آروم دربیاد ریزش قطع میشه اما موهایی که از دست دادین با درمان ...

من موهام خیلییی پر بود که قبلا ریزش پیدا کرد کم پشت شد دیگه برنگشت الان دوباره همشون کنده میشه انگار رو ابن

خب چرا پیش خانواده خودت خونه نمیگیرین ک مواقع تنهایی، بری پیش خانواده خودت؟؟

دین خدا آسومه،سختی هاش هم لذت بخش و چیزی که لذت بخش باشه باز طی کردنش آسون میشه...پس اگه یه ذره فقط یه ذره دین اسلام رو سخت ببینین، مطمئن باشین فریب هوای نفس و یا شیطان رو خوردین..پس به خدا پناه ببرین و برا هدایت خودتون دعا کنین و از خدا بخواین اهدنا الصراط المستقیم......برا ظهور مهدی فاطمه(عج) که سرور همه مون هست و با اومدنش، علت خلقت خودمونو میفهمیم دعا کنیم...دیگه سرگرم و سردرگم تو دنیا نیستیم اونموقع، ان شاءالله خدایا خاضعانه و با ناله و گریه، ازت ظهور آقامونو میخوام....یا امام حسین واسطه شو......برا دوستی دعا کنین که قلبا ازم درخواست دعا کرده بود و خواسته و دعاشو هم گفته بود. من دیگه اون دوست رو تو دنیا شاید روزی نخواهم دید، اما مرتب در ذهنم هست و دعاش میکنم، اگه دعام هم مستجاب شده، نمیدونم و نمی فهمم...فقط میخوام شمام هم دعا کنین خدا خواسته دلشو بده... دنیا چقدر تنگه

عزیزم داری بهترین تصمیم رو میگیری. خوندم دلیل طلاق رو. این آقا عاشقت نیست. مسلما با حرف خانوادش زده ...

تصمیممو گرفتم یا درست شه یا میخوام جدا شم ولی نمیتونم ازش دل بکنم

من نگران موهام نیستم چون یه عالمشون هم سفید شد تو سن کم دیگه اونقد ناداحت نمیشم ولی خب میدونی که سخت ...

تاپیکتو خوندم

منم مث تو بودم

چهارسال باهم بودیم و بند بند وجودم اونو میپرستید...شده بود معبود زمینی من... و جدایی بهمون تحمیل شد انگار نمیدونم چیشد...تهش خودم تمومش کردم

نابود شدم اما لحظه ای بعدش از تصمیمم پشیمون نشدم

چون میدونمکار درستو کردم هرچند قلبم سوخت و پودر شد

الان حس بهتری بخودم دارم...نمیگم عالیم یا فراموش کردم...ن اصلا معلوم نیس کی بتونم باز ب کسی دل بدم

ولی خب حس خوبی دارم... احساس قدرت دارم...ك من تونستم از اون بحران عبور کنم..من تونستم کار درستو کنم حتی اگه مجبور شدم مقابل احساسم بایستم...و دیگه هیچ کس و هییچ چیزی بجز خدا نمیتونه منو متوقف کنه

اینارو گفتم شاید ذره ای تونسته باشم دلتو ارومکنم یا کمک کنه تصمیم درستو بگیری

الان فازت چیه دقیقا؟

ای بابا

خب من احساس میکنم استارتر به همسرش علاقه داره

دارم اینطوری صحبت میکنم که به خودش بیاد و زندگیشو خراب نکنه

حتما باید دلیلشو واسه شماها توضیح بدم؟!

خب دقت کن داره چقدر واسه شوهرش غصه میخوره که موهاش داره میریزه! به نظر من باید بره و با خانواده شوهرش زندگی کنه دیگه

خب چرا پیش خانواده خودت خونه نمیگیرین ک مواقع تنهایی، بری پیش خانواده خودت؟؟

خانواده من اهل دخالت نبودن که ذهن منو وادار به این کار کنن اما خانواده اون توی ذهنش سناریو های ترسناک چیدن که اگه تنها باشی فلان و فلان میشه و باعث شد نظر عوض شد دقیقا توی یک روز

خیلی معذرت میخوام ولی مثله کسایی هستینکه جادو براتون درست کردن.

ببین اینکه گفتی خانواده اش وحشین چیه؟؟چزا فکر میکنینمیتونی باهاشون توی یه خونه زندگیکنی؟وحاضری حتی بخاطرش از عشقت بگذری؟؟

ببخشیدا ولی شما جدا نمیشین از هم واگر هم جدا بشین بازهم بهمبرمیگردین اینو از من بشنو عشق زورش خیییلی زیاده

خانواده اون همیشه میگفتن خانواده من به هیچ وجع راضی نیستن ولی اونا بارها میگفتن طلاق بده اخرشم اینقد ...

خانوادشو بیخیال دختر ت مگه دوسش نداری؟؟؟؟؟

حاضری بخاطر لج و لجبازی سر خانوادش از عشقت دل بکنی؟

به هر کی بگم با توجه به شرایط اخلاقی خانوادش تایید میکنن تصمیمم رو

خوندم تاپیکتونو

یعنی ایشونم راضی به جدایی شدن؟ یعنی سعی نکردن شمارو متقاعد کنن؟

وضعیتشون چطوره شرایط فراهم کردنه شرطی که گذاشته بودین رو داره؟