2777
2789
عنوان

موهام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 55 پست
ای بابا خب من احساس میکنم استارتر به همسرش علاقه داره دارم اینطوری صحبت میکنم که به خودش بیاد و زندگ ...

اگه ادمای خوبی بودن میرفتن بخدا میرفتم ولی اونا قصد دارن منو بچزونن

خانواده من اهل دخالت نبودن که ذهن منو وادار به این کار کنن اما خانواده اون توی ذهنش سناریو های ترسنا ...

بنظرم مشکلتون قابل حل هست

و طلاق مسخره ترین راهه تو چنین وضعیتی

نمیدونم چرا داخل هر مشکلی، اسم طلاق میاد وسط

شما کلا فکر کن چیزی ب نام طلاق در عالم وجود نداره و حالا بلید این مشکل رو دونفرتون حل کنین، قطعا چاره میاد تو ذهنتون

دین خدا آسومه،سختی هاش هم لذت بخش و چیزی که لذت بخش باشه باز طی کردنش آسون میشه...پس اگه یه ذره فقط یه ذره دین اسلام رو سخت ببینین، مطمئن باشین فریب هوای نفس و یا شیطان رو خوردین..پس به خدا پناه ببرین و برا هدایت خودتون دعا کنین و از خدا بخواین اهدنا الصراط المستقیم......برا ظهور مهدی فاطمه(عج) که سرور همه مون هست و با اومدنش، علت خلقت خودمونو میفهمیم دعا کنیم...دیگه سرگرم و سردرگم تو دنیا نیستیم اونموقع، ان شاءالله خدایا خاضعانه و با ناله و گریه، ازت ظهور آقامونو میخوام....یا امام حسین واسطه شو......برا دوستی دعا کنین که قلبا ازم درخواست دعا کرده بود و خواسته و دعاشو هم گفته بود. من دیگه اون دوست رو تو دنیا شاید روزی نخواهم دید، اما مرتب در ذهنم هست و دعاش میکنم، اگه دعام هم مستجاب شده، نمیدونم و نمی فهمم...فقط میخوام شمام هم دعا کنین خدا خواسته دلشو بده... دنیا چقدر تنگه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم داری بهترین تصمیم رو میگیری. خوندم دلیل طلاق رو. این آقا عاشقت نیست. مسلما با حرف خانوادش زده ...

اسی جونم حرف این دوستمون واقعا درسته...

اگه مردی در مقابل خواسته های منطقی یه زن نه اورد دوتا چیز بیشتر نیس...

یا دوستش نداره و براش اهمیتی نداره و خودخواهانه رفتار میکنه

یا دوسش داره ولی عرضع نداره...عرضه ی مقاومت رو نداره پس تکیه گاه خوبی نیس...و اشک ریختن و نریختنش ذره ای اهمیت نداره...وقتی عرضهی مقاومت و ایستادگی نداره و هر کس و ناکسی روش تاثیر میذاره بدرد زندگی نمیخوره

طرف منم مورد دوم بود.

با تمام وجود اشک میریخت اما نهایتا ك بهش فکر میکنم میبینم اگه میحواست میشد

البته که وقتی هنوز تو رابطع بودم قطعا نمیتونستم اینجوری راجبش فک کنم و میگفتم نهههه اون میخواد و...

بعد چندین ماه تازه ك از دور ب اون رابطه نگاه میکنم و همه چیو مرور میکنم و تحلیلش میکنم این چیزارو میفهمم

خیلی معذرت میخوام ولی مثله کسایی هستینکه جادو براتون درست کردن.ببین اینکه گفتی خانواده اش وحشین چیه؟ ...

خانوادش زیاددد اهل جادوان خیلییی زیاد و قبل ازدواج برای اینکه محالف بودن بارها خودم باطل کردم

خانوادش من همیشه بهشون خندیدم ولی اونا سرمن داد میزدن میخواستن که ما جوری زندگی کنیم شوهرم منو هیچ جا نبره حتی یه خرید رفتن یا همیشه گیخواستن ما بریم بگیم هزارتومن از پولامون که دستتونه بدید و هزار تا چیز دیگه

خانوادمم میترسن که بعد جدایی باز به هم برگردیم

اگه ادمای خوبی بودن میرفتن بخدا میرفتم ولی اونا قصد دارن منو بچزونن

خب پس یه مدت صبر کن

اصلا کم نیار و خودتو خیلی ناراحت نشون نده

شاید شوهرت کوتاه بیاد و یه خونه دیگه اجاره کنه واسه اول زندگیتون

خانوادشو بیخیال دختر ت مگه دوسش نداری؟؟؟؟؟حاضری بخاطر لج و لجبازی سر خانوادش از عشقت دل بکنی؟

نه نمیخوام ولی اگه زندگی کنم یاهاشون با تنفر از هم جدا میشیم و شاید به بچه

سعی کنین با طلاق گرفتن از مشکل فرار نکنین پای هم بمونین و با حرف زدن صادق مشکل حل کنید

یهو تو یه روز تغییر کرد بهم پیام میدم و خودش میاد میگه بهم پیام نده میگم تو دادی میگه تو نده

منم چیزی نمونده ۴ سال شه ها😭😭😭

فقط اینو میگم وقتی قلبت عاشق شده پس سر لج و لجبازی و بچه بازی و حس و حال جدا نشین و براش بجنگ

من خیلی جنگیدم...خیلی خیلی جنگیدم...

و نهایتا اگه نشد با عقلت جدا شو

اینطوری اگه رهاش کزدی دیگه عقبو نگاه نمیکنی حتی اگه دلتو جا گذاشته باشی

نه نمیخوام ولی اگه زندگی کنم یاهاشون با تنفر از هم جدا میشیم و شاید به بچه

از کجا میدونییی؟

چندسالتونه؟

ب نظر کم سن و سال میاین

زندگی متاهلی ب همین چیزاست دیگه پستی بلندی داره .فقط چند سال زندگیه قرار نیست تا آخر عمر کنار مادر شوهرتون باشین ک

خوندم تاپیکتونویعنی ایشونم راضی به جدایی شدن؟ یعنی سعی نکردن شمارو متقاعد کنن؟وضعیتشون چطوره شرایط ف ...

راضی نیست دستامو بوس کرد التماسم کرد گفت بمون نرو من راضی نستم حتی الان یه بار میده طلاقت میدم تو که نمیخوای یه بار میگه دوست دارم نمیزارم جدا شی مال خودمی

اره شرایطش رو داشت و من گفتم اگه نداری خووم رهن خونه رو جور میکنم

بنظرم مشکلتون قابل حل هستو طلاق مسخره ترین راهه تو چنین وضعیتینمیدونم چرا داخل هر مشکلی، اسم طلاق می ...

باید یه بزرگتر بشینه اینکارو بکنه یه بزرگتر دلسوزه که طرف هیچکدوم نباشه و فقط یخواد برگردیم خب خانواده من نمیتونن و البته پیگیر شدن پدرم خیلی باهاش حرف زد که اگه مشکلی هست بگو ولی خانواده اون میدونن و هنوز پیگیر نشدن

اسی جونم حرف این دوستمون واقعا درسته...اگه مردی در مقابل خواسته های منطقی یه زن نه اورد دوتا چیز بیش ...

من همین الان هم میدونم میخوادم ولی عرضه نداره نه بگه به خانوادش عرضه پای من موندن نداره ولی بازم بخاطر دل خودم بخاطر اینکه اون شکسته نشه باز دعا میکنم به خودش بیاد شاید با این اتفاق عرضه پیدا کرد و مرد شد

من همین الان هم میدونم میخوادم ولی عرضه نداره نه بگه به خانوادش عرضه پای من موندن نداره ولی بازم بخا ...

میفهممت

صبرکن براش و باهاش حرف بزن رک و راست بگو بهش

یا تورو انتخاب میکنه...یا نه

راضی نیست دستامو بوس کرد التماسم کرد گفت بمون نرو من راضی نستم حتی الان یه بار میده طلاقت میدم تو که ...

اینکه گفتین مبلغ رهنو من جور میکنم اشتباه بوده

ولی مشخصه دچار سردرگمی شده بهتر نیست بهم زمان بدید بعد صحبت کنین؟ یا اگر فک میکنید تحت تأثیر خانوادشون هستن و همیشه بودن که تصمیمتون درسته

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز