2777
2789
عنوان

موهام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 55 پست
فقط اینو میگم وقتی قلبت عاشق شده پس سر لج و لجبازی و بچه بازی و حس و حال جدا نشین و براش بجنگمن خیلی ...

تو این چند روز بفکر خودم نبودم همش فکرم پیشش که الان حالش خوب نی الان غذا نخورده الان ناراحته غصه میخوره

ولی چیزی نیست که بگم لج بازیه من نیمیتونم اینجا همه چیو باز کنم

اینید دوسش دارم که برای اولین موی سفیدش من گریه کردم ها تنهای موی سفیدش بود دیدم گریه کردم در صورتی خودم حداقل ۴۰ ۵۰ تا موی سفید جلو سرمه

از کجا میدونییی؟چندسالتونه؟ب نظر کم سن و سال میاینزندگی متاهلی ب همین چیزاست دیگه پستی بلندی داره .ف ...

از اونجا که ذاتشونو میشناسم اونا منو نمیخوان میخوان کاری کنن جدا شم بارها گفتن طلاقش بده

۱۹ و۲۴

مشکل اینجاست که اون اصلا مادرش نیست و نامادریه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اینکه گفتین مبلغ رهنو من جور میکنم اشتباه بودهولی مشخصه دچار سردرگمی شده بهتر نیست بهم زمان بدید بعد ...

چکار میکردم من همه چیو میدم فقط زندگیم از هم نپاشه همه اطرافیان حتی فامیل و قوم و خیش همسرمم ترس اینو داشتن اونا کاری کنن به جدایی برسه برا همین همشه میگفتن زود عروشی کنید

چکار میکردم من همه چیو میدم فقط زندگیم از هم نپاشه همه اطرافیان حتی فامیل و قوم و خیش همسرمم ترس این ...

مشکل شما صد راه و هزار چاره داره

اول اینکه از علاقه همسرتون مطمئن هستین همینطور خودتون

بهتر بود اصلا حرف طلاقو پیش نکشید گاها آوردن این حرف حتی از روی عصبانیت باعث عادی سازی میشه و تکرارش باعث از بین رفتن قبح کار میشه

شما بهتر بود یکم خودتونو کنترل کنین اول دلایلشو بشنوید بزارید کامل صحبت کنه بعد حرفای خودتونو نه با بدگویی درمورد خانوادش بیان کنید بعد مکالمه بهم زمان بدید برای اینکه فکر کنید به حرفا اگر خودتون به نتیجه نرسیدید نه از بزرگتر و خانواده از یه مشاور کمک بگیرید

مشکل شما صد راه و هزار چاره دارهاول اینکه از علاقه همسرتون مطمئن هستین همینطور خودتونبهتر بود اصلا ح ...

من میدونم که علاقه جفتمون واقعیه و شاید بعد اط طلاق همسرم سالها نتونه به کسی نزدسک شه و ضریه بزرگی میخوره همه این کارا رو کردیم تو ابن چند روز هیچچ بی احترامی به هم نکردیم جز همو التماس کردیم ولی دیروز شوهر عصبی شد یکم به من بی احترامی کرد بازم میگم بزرگتری نیست واقعا انگار

من میدونم که علاقه جفتمون واقعیه و شاید بعد اط طلاق همسرم سالها نتونه به کسی نزدسک شه و ضریه بزرگی م ...

التماس و گریه و دراماتیک کردن فضا بیشتر باعث فرسایش میشه هر دو بهم عذاب وجدان میدین

قرار بزارید تو یه فضای باز فقط یکبار کامل و درست بدونه پیش کشیدن حرف خانواده ها صحبت کنین تکرار یه بحث اونو بی ارزش میکنه

میدون جنگم نیست یا مسابقه هرکی بیشتر استمرار کنه رو خواستش برنده باشه

بعدش بهم زمان بدید که فکر کنین یکم همدیگرو راحت بزارید

اگر نتیجه این فکر کردنا بازم حرفای خودتون بود

حتما از مشاور وقت بگیرید

التماس و گریه و دراماتیک کردن فضا بیشتر باعث فرسایش میشه هر دو بهم عذاب وجدان میدینقرار بزارید تو یه ...

من اهل بیرون رفتن نیستم و تصمیم گرفتم یه مدت کلا از هم بی خبر باشیم قشنگ فکراشو بکنه شاید برگشت به قبل الان جفتمون عذاب وجدان داریم و من کاملا حس میکنم رابطمون به مشاور نیاز داره اما اون میگه که راه حلش فقط با منه

من اهل بیرون رفتن نیستم و تصمیم گرفتم یه مدت کلا از هم بی خبر باشیم قشنگ فکراشو بکنه شاید برگشت به ق ...

بنظرم حالا که به این نقطه رسیدید

شما وقت مشاوره بگیر بهشون اعلام کن و تصمیم رو بزار به عهده خودش

بگو من برای فلان تاریخ ساعت فلان وقت مشاوره گرفتم خوشحال میشم همراهیم کنی برای ترمیم رابطمون و حفظ زندگیمون تلاشی کرده باشیم انقدر راحت همو نبازیم

گفتم که اهل تنها بیرون رفتن نیستم و خانوادم نمیزارن😭

خانوادت میتونن تورو برسونن دنبالت بیان

نمیدونم واقعا دیگه چی میشه گفت شما همه درهارو بستی

الهی که مصلحت خداوند با خواست و حاجت دلتون یکی باشه

2790
2778
2791
2779
2792