2777
2789
چند سالته گلم ؟؟هم اتاقی دانشگاه هم با پسری دوست بود هی گفتم پسره خطرناکه گوش نداد پسره یه بار دخترو ...

واااای عزیزم چقد پسره نامرد بود خدا لعنتش کنه چطور دلش اومد چقدر اینا بیشرفن باورم نمیشه . دم شما گرم که کمکش کردین خدا خیرتون بده🥺🥺❤️🩹❤️🩹

من ۲۱ ۲۲ سالمه 🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره به خدا من نمیدونستم آخه .هیچ تجربه ای نداشتم یهو با ایشون آشنا شدم از دنیا بی خبر😔

دبیرستانی هستی گلم ؟؟تجربه نواری عزیزم حواست خیلی جمع باشه پسرای لاشی دخترای کم سن را گول میزنن مراقب باش

برا چی خدا گقته با نامحرم حرف نزنی چون ذات پسرا را شناخته خدا دوستت داره رابطه ات را با خدا محکم کن ...

وای عزیزم خدا شمارو سر راهم قرار داد خیلی ممنوونم من واقعا مدیون شما و راهنمایی هایی ک کردین هستم🥺❤️🩹

دقیقا ارتباطم با این پسر باعث شد از خدا دور بشم خودم احساس کردم که رابطه م با حدا کم شده ولی فک کردم خدا این پسر رو سر راهم گذاشت چون این پسره هیچ وقت حرف خارج از عرف و شرع نزد هیچ وقت منم فک کردم پسر خوبیه پس .

دبیرستانی هستی گلم ؟؟تجربه نواری عزیزم حواست خیلی جمع باشه پسرای لاشی دخترای کم سن را گول میزنن مراق ...

نه عزیزم بچه نیستم ولی بخاطر این ک تو جامعه نبودم تجربه ندارم خام و ساده م

چشم هزیزم با راهنمایی ها و توصیه های شما 🥺❤️🩹

واااای عزیزم چقد پسره نامرد بود خدا لعنتش کنه چطور دلش اومد چقدر اینا بیشرفن باورم نمیشه . دم شما گر ...

خوب دخترم حواست خیلی جمع باشه اونقد پسرا بلا سرم آوردن دیکه ذات شون را میشناسم منم خام بودم اشتباه کردم البته خدا دوسم داشت چون خیلی مذهبی بودم نذاشتم بم دست بزنن ولی عاطفی سوی استفاده کردن ولی دوستم مذهبی نبود اجازه میداد دوست پسرش لمسش،کنه هی گفتم این قصدش جدی نیست پسری دختری را برا ازدواج بخواد تا عروسی بش دست نمیزنه هم اتاقی ام هی گفت نه تو یعنی من عقب مونده ام اینا دلم سوخت خیلی براش دختر خوشگل تباه شد شما اصلا هم کلام نشو باش بش نگو دوست جدید گرفتم لج میکنه میگه چرا با اون هست با من نیست بدتر میشه فقط بلاک بدون هیچ کلمه حرف باش بلاک گن فقط

خوب دخترم حواست خیلی جمع باشه اونقد پسرا بلا سرم آوردن دیکه ذات شون را میشناسم منم خام بودم اشتباه ک ...

خدا لعنتشون کنه اینا همش تجربه شدن برای شما خدا هم خیلی دوستون داشت واقعا.

منم تاحال پسری بهم دست نزده ایشون رو حتی از نزدیک هم ندیدم فقط مجازی هست تو یه شهریم . من ساده میخواستم برم ببینمش ولی انگار خدا بهم رحم کرد که نشد . وبعدا ک شناختم روی واقعیش رو.

اون دوستتون هم متاسفانه خام بود و تاوان سنگینی داد که اشتباهش پی برد انشالله خدا هواشو داشته باشه 🥺

آره دوباره بیاد سمتم بلاک میکنم گوشی رو هم در طول روز خاموش میکنم

وای عزیزم خدا شمارو سر راهم قرار داد خیلی ممنوونم من واقعا مدیون شما و راهنمایی هایی ک کردین هستم🥺❤ ...

پسرا همه اولش خوبن همه خودشون را خوب نجیب محترم نشون میدن تا اعتماد دخترا را جلب کنن بعد یهو به هدف شون که رسیدن ذات خودشون را نشونمیدن فکرکردی تجاوزات چطور انفاق میافته اعتماد فقط دختره میگه پسره خوب یود تا اون روز حرف جنسی نزده یود بم دست نزده یود گفتمخوبه بله دیگه حقه پسراست آخه دخترم پسره لاشی اولش نمیاد خودشو لو بده اول خوب نقش،بازی میکنه بعد که دختره اعتماد کرد زهرش را میریزه

خدا لعنتشون کنه اینا همش تجربه شدن برای شما خدا هم خیلی دوستون داشت واقعا.منم تاحال پسری بهم دست نزد ...

نری تو زا خدا هرگز هرگز هرگز نرو دیدن هیچ پسری رفتنت با خودت هست برگشتت با خدا مگه مبینا نبود دوست پسرش گفت برا آخرین بار بیا ببینمت دختره رفت پسره کثافت دختر خوشگل را سوزوند

پسرا همه اولش خوبن همه خودشون را خوب نجیب محترم نشون میدن تا اعتماد دخترا را جلب کنن بعد یهو به هدف ...

ای وای عزیزم نگو خیلی ترسیدم من فکر کردم چون حرف جنسی نزد دیگه خیلی پسر خوبی هست خدایا خیلی ترسیدم بخدا .

اونم اولش همینطوری به من نزدیک شد همش از خودش خوب میگفت منه ساده خر احمق هم باور کردم و گفتم آره چه پسر خوبی که هیچ وقت دوروغ نمیگه بعدا فهمیدم چ دوروغ ها ک به من نگفته😔

نری تو زا خدا هرگز هرگز هرگز نرو دیدن هیچ پسری رفتنت با خودت هست برگشتت با خدا مگه مبینا نبود دوست پ ...

نه هیچ وقت نمیرم اصلا گفتم ک درس دارم دیگه پیام نده اینطوری از خودم روندمش اگ باز پیام بده بلاک میکنم

وای آره اون دختره بنده خدا . 😔

هرگز همچین اشتباهی نمیکنم

اگه به من باشه میگم همه پسرا بد هستن مگه خلافش ثابت شه ولی الانمیان منو میخورن من اونقد دختر ساده دیدم گول خوردن باردار شدن کشته شدن همش بخاطر رابطه با نامحرم بوده اعتماد به دوست پسر بوده هروز تاپیک میزنن اینجا. دخترم هرگز هرگز هرگز به هیچ پسری اعتماد نکن قضیه آرمان غزاله را شنیدی دیگه جسدش هم پیدا نشد گلم حواست جمع باشه پسرا گلا اونم ایرانی خیلی خیلی خیلی خطرناک هستن پسر خوب خیلی خیلی کمه تک توک پسر خوب هم اگه خوب باشه عین آدم میره ازدواح میکنه رسمی میکنه پسر خوب نمیاد تو فضای مجازی ول بچرخه مخ بزنه پسر خوب وقت وب گردی نداره یا سرکار میره یا درس پسر خوب اصیل وجدان داره اگه ار کسی خوشش بیاد سریه با خانواده دختر ارتباط میگیره تا امنیت خاطر بشه برا دختر. ارتباط های مخفی برا سوی استفاده است

ای وای عزیزم نگو خیلی ترسیدم من فکر کردم چون حرف جنسی نزد دیگه خیلی پسر خوبی هست خدایا خیلی ترسیدم ب ...

اتفاقا باید بترسی بترس گه خدا نکرده فردا نشی عین اون مرحوم زن ودختر باید بترسه ترس خوبه چون عقلت را به گار میاندازه من یه پسر نامزد شدیم تازه نامزد پسر نماز شبش،ترک نمیشد مذهبی خواستگاری آمدن نشان شدیم یعتی تا دو سال عین پسر پیامبر رفتار میکرد گفتم واقعا پسر خوبیه یه بار رفته بودیم بیرون یهو میخاست بم تجاوز کنه تو ماشین به زور به زور دست منو گرفت گذاشت فلان جا منم ریز نقش بودم اون هیکلی دستم کش آمد به زور خودمو نجات دادم فرار کردم تازه ما نامزد بودیم خانواده ها در ارتباط بودن متوجه شدم این آدم استعداد تجاوز داره خدا راشکر جدا شدم بعدا فهمیدم به چندتا دختر تجاوز گرده بود ولی دوسال نقش بازی کرد دو سال اعتماد منو جلب گرد منگفتم هرگونه ارتباط فیزیکی بعد عقد رسمی قول داده بود ولی میخام بگمچقد خوب نقش،بازی میکرد هرکس میدید میگفت پسر پیامبر هست