2777
2789
دقیقا آفرین خوب گفتی آدم وقتی تنهایی خودشو با خدا پر کته دیگه محتاج توجه محبت بنده نیست

شبهای جمعه دعای کمیل بخونید زندگیت رو کاملا

عوض میکنه دیدگاهت رو نسبت به دنیا عوض میکنه

و ذهنت رو بزرگ میکنه

هر روز بعدا از نماز صبح هم دعای ایام هفته رو بخونید

برای ازدواج چله یس بگیر 👇

نماز اول وقت

دوری از گناه

و خواندن سوره یس و هدیه ثواب اون به حضرت فاطمه سلام الله علیه و خواستن حاجت

برای خوشبختی و موفقیت و ثروت هم هرشب سوره

واقعه رو بخونید معجزه میکنه

بله گلم منم بخاطر اون تجربه نزدیک به تجاوز حالم بد بود خیلی چند ماه افسرده بودم فقط با پناه بردن به ...

چشم عزیزمم وای الان داره اذان میگه خیلی یهویییی و حرف های شما هم ب من خیلی کمک کرد و من رو اروم کرد من اره ب خدا نزدیک میشم مرسی که دوباره بهم یاد اوری کردین و عشق ب خدارو تو دلم زنده کردین 🥺🥺🥺.

چقدر خوب کاش منم میتونستم آدم های خوب و بد رو از هم تشخیص بدم ولی من خیلی خرم فک کنم خدا هم ازم ناامید شده😂😢

آخه فک میکنم همه آدما خوبن خدا هرچقد نشونه بزاره جلوم باز فک میکنم خوبن 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم شما که ساده دلی سعی کن حداقل ارتباط را داشته باشی یعنی منظورم گوشه نشینی نیست میگم فکر نکن همه عین خودت صاف صادق هستن درحد ضرورت حرف بزن اسرار زندگیت را بازگو نکن به هیچ زنی دختری هم اعتماد نکن من اگه بخام آسیب هایی گه حتی از دخترا دیدم بگمباورت نمیشه خوب منمزود صمیمی میشدم چندتا بودن تیم بودن دختر پسر با هم اهل مشروب اینا هی دختره میخاست گولم بزنه ولی تا اسم مشروب آورد سریع بلاکش کردم یا بکی بود میگفت من ماشین دارم بریم گردش اینا میرم بیا بریم خدا یهو کاری گرد متوجه شدم تو گار قاچاق انسان هستن نه که اینا روز اول بگنهان نه گلم بعد چند ماه میکن خوب نقش،بازی میکنن حواست جمع باشه گلم

شبهای جمعه دعای کمیل بخونید زندگیت رو کاملاعوض میکنه دیدگاهت رو نسبت به دنیا عوض میکنهو ذهنت رو بزرگ ...

یه دنیا ازتون ممنونم قطعا به خاطر میسپارم و انجام میدم . هرچقدر ک بتونم رو انجام میدم 🥺

لطف کردین 😍🥺🤍🤍🤍

چشم عزیزمم وای الان داره اذان میگه خیلی یهویییی و حرف های شما هم ب من خیلی کمک کرد و من رو اروم کرد ...

نه گلم خر نیستی دل پاکی .همین نماز جعفر خودش آدم های بد را دور میکنه بخون شما اصلا یهو اتفاقی میافته بدون دخالت شما پسره ول میکنه میره ذکر یا علیم یا بصیر هم خوبه برا بصیرت باطنی پیدا گردن با خدا که باشی خدا نمیذاره اتّفاق بدی برات بیفته ولی حتما نشانه ها را دقت کن حتما مثلا اون روز خواستم برم ماشین نامزدم خراب شد نشانه خدا یود دقت نکردم منم شده رو حساب دلم نشانه ها را توجه نکنم برا همین تجربه تلخی شد برام

مراقب خودت باش دخترم خدا خوشبختت کنه گلم همیشه آدم های خوب با وجدان بذاره سر راهت گلم همیشه صبح به صبح ۱۵ تا آیه الکرسی بخون من معجزه دیدم ار آیه الکرسی روزانه به نیت سلامتی امام زمان بعد سلامتی خودت وخانواده ات بخون صبح به صبح ۱۰ دقیقه زمان بره بخون نماز جعفر هم بخون روش ساده بخون اگه بلد نیستی بگو یادت بدم تو تاپیک هام نوشتم