2777
2789

خدا دختران وزنان را خودش حفظ کنه عزیزم با هیچ مردی پسری هم کلام نشو خیلی خطرناک هستن چقد اینجا تاپیک زدن پسره تجاوز کرده پسره فیلم گرفته از ما پسره دوستاش را جمع کرده گروهی بش تجاوز کردن اتفاق یه بار میافته نرو سمت هیچ پسری پسری قصدش جدی باشه با پدر مادرش میاد با پدرت حرف میزنه همین

مشخصه خیلی خیلی ساده ای شبیه زمان دانشجویی من مونده هنوز پسرای گرگ صفت کفتار صفت ایرانی را بشناسی اص ...

آره عزیزم خاک برسرم کنن آره خیلی ساده ام . همش تو خونه بودم و دور درس و کتاب ها بودم . با پسر ها هیچ سر و کاری نداشتم جز پدر و برادرم.

ایشون هم اتفاقی تو مجازی دیدم و اولش خوب بود بعدا خودش رو نشون داد دوروغ خیانت بی توجهی من داغون شدم و بخاطر ساده بودن هی میبخشیدمش

آخر فهمیدم من فقط یه گزینه برا وقت پر کردنش بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا دختران وزنان را خودش حفظ کنه عزیزم با هیچ مردی پسری هم کلام نشو خیلی خطرناک هستن چقد اینجا تاپیک ...

ممنون از دعای خوبت عزیزم برام دعا کن که این شخص بهم نزدیک نشه .

چشم عزیزم اره منم زیاد هوندم اینجا این اتفاقات رو اشنایی دارم باهاشون. 😢😢😢😢

مشکل من اینه تا این پسر ۴ تا حرف خوشگل بزنه خام میشم اون منو کامل شناخت یک بار بهم گفت من تورو کامل میشناسم بهم گفت تو مثل آب زلالی از اینور اونورت پیداست کامل فهمیده چ آدمی هستم

آره عزیزم خاک برسرم کنن آره خیلی ساده ام . همش تو خونه بودم و دور درس و کتاب ها بودم . با پسر ها هیچ ...

خدا نکنه گلم دخترم این حرفو نزن شما دختر پاک ساده دل صاف خوش قلب هستی فکر میکنی همه عین خودت خوبن پسرا اتفاقا میان سمت دخترای ساده صاف صادق میدونی چرا چون از پس دخترای زرنگ قالتاق برنمیان گفتم اون تاپیک اسنپ گرفتم پسر ۲۰ ساله گدا گشنه زشت بیریخت میگه من دنبال رابطه مجانی هستم معرفی کن سن زن مهم نیست فقط رابطه حتی گفت تا ۵۰ سال براش اوگی هست یعتی اونقد بی شرف با یکی هم سن مادرش بره فقط برا شهوت خودش چقد کثیفن با هزار خط نصف شب پیامجنسی میداد هی بلاکش کردم هی خط جدید میخرید

ممنون از دعای خوبت عزیزم برام دعا کن که این شخص بهم نزدیک نشه .چشم عزیزم اره منم زیاد هوندم اینجا ای ...

عزیزم چرا باش حرف میزنی اصلا اون فهمیده ساده دلی اون این حرفا را به همه دخترا میگه چقد سادهای آخه

ممنون از دعای خوبت عزیزم برام دعا کن که این شخص بهم نزدیک نشه .چشم عزیزم اره منم زیاد هوندم اینجا ای ...

عزیزم نباید با هیچ کس حرف بزنی شما که دل پاکی زود گول میخوری نکن دخترم حرف نزن هرروز اینجا دخترای دبیرستانی تاپیک میزنن دوست پسر ما بش اعتماد داشتیم به ما تجاوز کرد ۹۹ درصد پسرا همینن شک نکن

آره عزیزم خاک برسرم کنن آره خیلی ساده ام . همش تو خونه بودم و دور درس و کتاب ها بودم . با پسر ها هیچ ...

پسرا موجودات کثیفی هستن همزمان با هزار نفرن به جوان پیر به هرکی برسن پیشنهاد میدن شما چقد ساده ای گلم

خدا نکنه گلم دخترم این حرفو نزن شما دختر پاک ساده دل صاف خوش قلب هستی فکر میکنی همه عین خودت خوبن پس ...

مرسی عزیزم خیلی منونم که مثل ی خواهر راهنماییم میکنین خوش قلبی و خوبی از خودتون هست که منو مثل خودتون میبینین.🥺🥺💖

وای خدای من . واقعا با گفتن این داستان ها چشمامو باز کردین نمیدونستم در این حد بی صفت و بد ذاتن.

من فک میکنم خوبن و فک میکنم ته دلشون هیچی نیست و قصد بدی ندارن باورم نمیشه اینقدر کثیف بخدا باورش سخت هست برام 😢

عزیزم چرا باش حرف میزنی اصلا اون فهمیده ساده دلی اون این حرفا را به همه دخترا میگه چقد سادهای آخه

عزیزم اره بخدا اون حرفارو به همه میزنه خودم دیدم با پیج فیک یبار امتحانش کردم دقیقا همون حرف هایی که بمن زد رو ب اونم زد انقد قلبم شکست ولی چون خر بودم بخشیدمش 😭😭😭

عزیزم نباید با هیچ کس حرف بزنی شما که دل پاکی زود گول میخوری نکن دخترم حرف نزن هرروز اینجا دخترای دب ...

دقیقا حق با شماست و من اینو دیر فهمیدم عزیزم . من تازه فهمیدم که نباید هر حرفی رو باور کنم این برام تجربه شد که نباید دیگه ب پسری اعتماد کنم.

خدا خیلی دوستم داشت که اجازه نداد تجربه بدتری نصیبم بشه زود آگاهم کرد از این.

😢😢😢

مرسی عزیزم خیلی منونم که مثل ی خواهر راهنماییم میکنین خوش قلبی و خوبی از خودتون هست که منو مثل خودتو ...

چند سالته گلم ؟؟هم اتاقی دانشگاه هم با پسری دوست بود هی گفتم پسره خطرناکه گوش نداد پسره یه بار دخترو میبره بیرون تو ماشین بش تجاوز میکنه هم اتاقی ام خودکشی کرد من نرسیده بودم مرده بود بعدم داغون شد هم اتاقی ام خانوادش فهمیدن برادرش خواست دختره را بکشه به زور نجات پیدا کرد بودم بستری شد تيمارستان دختره خوشگل آخرش گول خورد چقد باش حرف زدم اونم میگفت با حرفاش خام میشم دوسم داره گفته میاد خواستگاری ام بدبخت شد

پسرا موجودات کثیفی هستن همزمان با هزار نفرن به جوان پیر به هرکی برسن پیشنهاد میدن شما چقد ساده ای گ ...

آره به خدا

من نمیدونستم آخه .

هیچ تجربه ای نداشتم یهو با ایشون آشنا شدم از دنیا بی خبر😔

دقیقا حق با شماست و من اینو دیر فهمیدم عزیزم . من تازه فهمیدم که نباید هر حرفی رو باور کنم این برام ...

برا چی خدا گقته با نامحرم حرف نزنی چون ذات پسرا را شناخته خدا دوستت داره رابطه ات را با خدا محکم کن نماز بخون درس بخون نماز جعفر تو تاپیک هام هست روش ساده برا هرحاجت معجزه میکنه بخون به نیت اینکه این پسره اشغال گم شه بره برا ازدواج هم معجزه میکنه اول درست را بخون بعد امید خدا مرد خوبی قشنگ عین آدم میاد با پدرت حرف میزنه برا ازدواج خودتو بدبخت نکن