2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه داخل سیم کارتم کلی فیلم های درسی دارم و برام سخته همه ی اونارو انتقال بدم. تو تلگرام پیام میده

داخل سیم کارت که نمیشه گلم فیلم داشته باشی داخل گوشیته لابد سیم کارت عوض میکنی گوشیتو که نمیکنی

هیج وقت زندگی تون را بخاطر هیچ پسری خراب نکنی تازه میکی هدفش سرگرمیه پسرا اکه قاطعانه باشون رفتار نک ...

اره بخدا . من ک میدونم سرگرمی هست چون قبلا با پیج فیک امتحانش کردم پا داد و رفت سمت اون و همینطور دورش پر از دخترر و دوست اجتماعی دختر هست ینی من نباشم یکی ديگه هست و منو تو آب نمک گزاشت.

دقیقا ایده خوبی دادین حتما مجبور بشم همین کارو میکنم

داخل سیم کارت که نمیشه گلم فیلم داشته باشی داخل گوشیته لابد سیم کارت عوض میکنی گوشیتو که نمیکنی

با حساب کاربریم تو تلگرام فیلم و کانال درسی دارم اونا داخل اکانت و حساب کاربری شماره م هستن .

ب شماره م تو تلگرام پیام میده مجبورم بلاک کنم

هربار میاد بلاک کن یه پسر بود با هزارتا خط مزاحم من میشد آخر سر خطم را عوض کردم

خوووب کردین . من حیلی ساده بودم حقیقتا وو این اولین ارتباط من با جنس مخالف بود تازه مجازی بود و از نزدیک ندیدمش تاحالا خدا رحمم کرد

با حساب کاربریم تو تلگرام فیلم و کانال درسی دارم اونا داخل اکانت و حساب کاربری شماره م هستن . ب شمار ...

اهان متوجه شدم خوب پس هربار با حساب جدید آمد سریع بلاک گن حتی باش سلام هم نکن پررو میشه فقط بلاک

اهان متوجه شدم خوب پس هربار با حساب جدید آمد سریع بلاک گن حتی باش سلام هم نکن پررو میشه فقط بلاک

وای دقیقا منه ساده تاره سلام علیک احوال پرسی هم میکردم

گفتم شاید باید با زبون نرم بهش بگم برو تا بره

خوووب کردین . من حیلی ساده بودم حقیقتا وو این اولین ارتباط من با جنس مخالف بود تازه مجازی بود و از ن ...

اعتماد نکن الان اون تاپیک گفتم چه قدر پسرا لاشی شدن پسره دوست دخترش را فروخته به قاچاقچیان آدم ۱۰ میلیارد گرفته اون یکی دوست دخترش را تو کوره سوزونده اون یکی دوست دخترش را کشته هرگز هرگز هرگز یه هیچ پسری اونم ایرانی اعتماد نکن

اعتماد نکن الان اون تاپیک گفتم چه قدر پسرا لاشی شدن پسره دوست دخترش را فروخته به قاچاقچیان آدم ۱۰ می ...

😵🥺😢😢😢😢آره بخدا گفتیین دقیقا موافقم آدم دیگه نمیتونه به هیشکی اعتماد کنه بخدا

وای دقیقا منه ساده تاره سلام علیک احوال پرسی هم میکردم گفتم شاید باید با زبون نرم بهش بگم برو تا بره

مشخصه خیلی خیلی ساده ای شبیه زمان دانشجویی من مونده هنوز پسرای گرگ صفت کفتار صفت ایرانی را بشناسی اصلا اصلا اصلا این اگه زبون آدم حالیش میشد خودش میرفت ببخشی لقمه مجانی گیر آورده میخاد وقتشو باش پر کنه