ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هیج وقت زندگی تون را بخاطر هیچ پسری خراب نکنی تازه میکی هدفش سرگرمیه پسرا اکه قاطعانه باشون رفتار نکنی خرن باز ادامه میدن ۵۰ هزار بده خط جدید بگیر آرامشت مهمتره
هیج وقت زندگی تون را بخاطر هیچ پسری خراب نکنی تازه میکی هدفش سرگرمیه پسرا اکه قاطعانه باشون رفتار نک ...
اره بخدا . من ک میدونم سرگرمی هست چون قبلا با پیج فیک امتحانش کردم پا داد و رفت سمت اون و همینطور دورش پر از دخترر و دوست اجتماعی دختر هست ینی من نباشم یکی ديگه هست و منو تو آب نمک گزاشت.
دقیقا ایده خوبی دادین حتما مجبور بشم همین کارو میکنم
خوووب کردین . من حیلی ساده بودم حقیقتا وو این اولین ارتباط من با جنس مخالف بود تازه مجازی بود و از ن ...
اعتماد نکن الان اون تاپیک گفتم چه قدر پسرا لاشی شدن پسره دوست دخترش را فروخته به قاچاقچیان آدم ۱۰ میلیارد گرفته اون یکی دوست دخترش را تو کوره سوزونده اون یکی دوست دخترش را کشته هرگز هرگز هرگز یه هیچ پسری اونم ایرانی اعتماد نکن
وای دقیقا منه ساده تاره سلام علیک احوال پرسی هم میکردم گفتم شاید باید با زبون نرم بهش بگم برو تا بره
مشخصه خیلی خیلی ساده ای شبیه زمان دانشجویی من مونده هنوز پسرای گرگ صفت کفتار صفت ایرانی را بشناسی اصلا اصلا اصلا این اگه زبون آدم حالیش میشد خودش میرفت ببخشی لقمه مجانی گیر آورده میخاد وقتشو باش پر کنه