2777
2789
عنوان

صبحی دلم برا پسرم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 67723 بازدید | 1078 پست
ما کیف دست دخترم نمیدیم اصلا. همسرم کیفش و میبره میذاره تو کلاسشون. برگشتنی ام میره از دم کلاسشون، ک ...

این که کیفاشون سنگینه به کنار تقصیر آموزش و پرورشه که این وضع افتابه لگن هفت دست رو درست کرده

ولی مگه بچه هاتون شاهزاده ان؟ مگه قراره تا ابد تحت حمایت شما باشن

خب اینا پس فردا از عهده زندگی بر نمیان

اینا حرف من نیستا حرف مشاور مدرسه اس که تو جلسه می گفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این که کیفاشون سنگینه به کنار تقصیر آموزش و پرورشه که این وضع افتابه لگن هفت دست رو درست کردهولی مگه ...

عزیزم بچه هامون شاهزاده نیستن و قطعا باید روی پای خودشون بایستن. ولی با تربیت درست، نه با حمل یک کیف سنگین که درتوان جسم نحیفشون نیست. من اینجوری فکر نمیکنم که اگه این کیف و بدم بچم بکشونه با خودش تو حیاط و مدرسه، مسیولیت پذیر بار میاد.درواقع فقط جسمش آسیب میبینه، پس فردا کتف و کمر براش نمیمونه. من مسیولیت پذیری و تو هزاران زمینه ی دیگه بهش آموزش میدم. جاهای دیگه بهش سخت میگیرم و ازش انتظار دارم. مگه فقط همین یه مورده؟؟؟

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

ببیندرسته حس مادرانه داری،ولی بلند کردن یه کیف خارج از توان و تحمل بچه نیست که،یادت باشه همینبچه ها ۲۰ سال دیگه قراره حداقل مسولیت زندگی خودشدنو به عهده بگیرن ازالانباید یاد بگیرنهمیشه همه چی بر وفق مرادشوننیست

من کلاس چهارمبودم چهارتازنگداشتیمهر زنگیه کتاب و یه دفتر ۲۰۰ برگ داشت،بعد فاصله خوته تا مدرسه مون پیاده ۴۵ دقیقه بود ،تازه نه مسیر صاف،باید کلی سربالایی و سرپایینی رد میکردیم،دو تا خیابون و چهارتا کوچه،یکی از کوچه ها ۶۰ تا پله بود که میرفتیم بالا،یکیاز کوچهها اسفالت نبود و گلی بود،بین خونه تا مدرسه هم دوتا آبشوران بود،ابشوران به رودخونه هایی میگنکه از وسط شهرمون رد میشه،بخدا اندازه تکاورهای نیروی دریایی سختی میکشیدیم

بابا ول کنید خودمون یه عالمه راه پیاده میرفتیم اصلا هم خبری از تعطیلی تو برف وسرما نبود یک صدم امکان ...

نزدیک بود لایکت کنمicon والا همینو بگو بعد برف و سرمای اونموقف،همه زمین یخمیزد ،هم وزن خودمون لباس میپوشوندن بهمون باید اونم میکشیدیم،

اگه عقل داشتن ساعات مدارس رو دو دسته میکردن دبیرستانی ها ساعت ۸ دبستانی ها ساعت ۹ ادارات هم ۷ اونوقت ...

اصلا حواسشون به مملکت نیس هر کی کی هس

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
نزدیک بود لایکت کنم والا همینو بگو بعد برف و سرمای اونموقف،همه زمین یخمیزد ،هم وزن خودمون لباس میپوش ...

وای خواهر سه روزه گرفتار شدم نمیدونم مگه چی گفتم بقیه هم همین حرفای منو زدن دهنم سرویس شد😄😄😄😄....من الان بچهام برا هر آب وهوایی کفش دارن از پوتین تا اسپرت لژ دار وبدون لژ وعروسکی ما یه جفت ورنی عروسکی داشتم تابستون وزمستون پامون بود مثل سنگ تو سرما خشک میشد😁

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

واقعا درست میگی، از بعضی نظرات و حرفای احساسی و بی فکر بعضی مامانا چندشم میشه، از تا این حد بچه رو ل ...

کم ندیدم بچه نوجوون یا جون چون باباش براش مبایل یا ماشین نخریده خود کشی کرده،با هرکدوم از والدین این بچه ها حرف زدیم حرف مشترکشون این بود ما نذاشتیم بچهمون حسرت چیزی داشته باشه هرچی خواسته بود براش خریده بودیم،اینپدرمادرا نمیدونن یه جایی میرسه که دیگه نمیتونن ساپورتکنن و اونوقت اونا میمونن و بچه ای که معنی نمی تونم،نیست،ندارم رو درکنمیکنه و فکرمیکنه همه باید در خدمتش باشن،اللبته دور از جون همه بچهها و مامانای این تاپیک

وای خواهر سه روزه گرفتار شدم نمیدونم مگه چی گفتم بقیه هم همین حرفای منو زدن دهنم سرویس شد😄😄😄😄... ...

افرین ،به معنی واقعی سختی کشیدیم ،حالا نه اونقدر سخت نه اینقدر لای پر قو،تازه ما بااون همه شرایط سخت که به قولی آبدیده شدیم و تونستیم گلیم خودمونو از آب بیردن بکشیم الان تواین روزگار کممیاریم،فکرکن ایننسل بیست سال دیگه چطور میخواد سختی زندگیو تحمل کنه،تازه ما وقتی حرف سختی کشیدن میزنیم بابام بهمونمیخنده چون از کلاس ششم ساعتایی که مدرسه نمیرفته کارمیکرده،مکانیکی،الکتریکی،برق کاری میگه شماها سختی نکشیدین الان اینقدر لوسین

اگه عقل داشتن ساعات مدارس رو دو دسته میکردن دبیرستانی ها ساعت ۸ دبستانی ها ساعت ۹ ادارات هم ۷ اونوقت ...

ببینمادران شاغل هم درنظربگیرید،الان یروز مدرسه ها با تاخیره یا تعطیل میشه همکارای من زندگیشون بهممیریزه،بخصوص اونا که بچه هاشون کوجیکتره و نمیتونن تنهاخونه بذارن،یا باید بچه رو صبح زود بلند کنن ببرن خونه مامان بزرگ و عمه و خاله که اونا ۹ ببرن مدرسه یا حتی سوار سرویس کنن یااینکه خودشونمجبورن دوساعت مرخصی بگیرن

بحث ناز پروردگی نیست، اینا بُنیه ندارن واقعا. کیفشون خییییلی سنگینه

عزمزمه اینا مردای ایندن مرد بار بیارید من خودم پسرمون از بچگی وسایل میدادم دستش کیفش ک هیچی برخودشه باید برداره اگ مرد بار نیاریم فردا هزارتا حرف فوش میخوریم فقط تقویتش کن تا میتونی باید از پس خودشون بر بیان

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

شما دیگه کی هستین واقعا

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیس زمان کنکور فرهنگیانه 🫠💕                      دعا کنید قبول شم •"هر وقت دیدید اومدم اینجا بگید برم درس بخونم 🥲💕✨