اتفاقا بچه های من اصلا هله هوله دوست ندارن. دخترم بجز لقمه و آجیل چیز دیگه ای نمیبره. ولی وزن این کیفها برای استخون بچه سنگینه، کت و کول اینا تحمل این وزن و نداره. من خودم به زور بلند میکنم، واقعا سنگینه
برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اتفاقا بچه های من اصلا هله هوله دوست ندارن. دخترم بجز لقمه و آجیل چیز دیگه ای نمیبره. ولی وزن این کی ...
شیر بادوم بهش بده بادوم درختی بگیر بریز تو آب بعد 24 ساعت پوستشو بکن آب بریز روش تو مخلوط کن قشنگ میکسش کن بده بهش بخوره 🔶 کدو حلوایی ؛ تقویت کننده مغز و رافع خشکی مغزاست که سبب سبکی خواب میشود.🔸 طبیعت آن سرد و تر است.🔸 رطوبتبخش و ملین است. 🔸 زود هضم و مناسب کودکان گرم مزاج است.🔸 کدوی پخته غذائیت کمی دارد، لذا برای کودکان برای اضافه وزن گزینه خوبی است.🔸 خوراک تهیه شده از کدو با به و عسل و روغن زیتون، خلط مناسبی در بدن تولید می کند.🔸 مربای کدو یا کدو حلوایی پخته با شکر سرخ یا عسل، تقویت کننده مغز و مولد خون صالح است.
یسر ب ناهنجاری های بچه ها تو مطب های فیزیوتراپی و ستون فقرات بزنید ک بفهمید کیف سنگین رو دوش بچه باعث افتادگی کتف و اسکولیوز و ناهنجاری و کج شدن ستون فقرات و ... میشه و چقد دزمانش سخته
والا منم کمک معلم مگه یکی دوتا کتابه ک نگه داره مدرسه بعدم وقتی بهشون بدم گم بشه پاره بشه واویلاست همین ک بعضی از بعضی از بچه ها رو تحمل میکنن معلما خیلیییییییی دیگه نمیتونن کتاب هاشونم نگه دارن ک مبادا اذیت بشن