2777
2789
نه به قرآن .ولی چون حق همسرم به گردنم زیاده ..تبریک میگم بهش همین

خب خداروشکر خیالم راحت شد

عزیزمم الهی که همیشه درکنار هم شاد و خوشبخت باشید

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

اوف دقیقا

ن همسر من قضیش فرق داره تا روزی ک زنده ام اینو میگم تو سایت🤣

دقیقا از روزی ک زد ساعت18تومنی ک براش از مسافرت آورده بودم رو شکست دیگه هیچی براش نگرفتم

وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله کاملا درست میفرمائید ، کلا فلسفه وجودي کادو بخاطر وجود دخترای لطیف هستش😂

احسنت به این جوان مودب و دانا

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

نباختم که فقط کوتاه اومدم 😉

دیگه اسمشون فرق داره وگرنه ماهیت عمل همونه 😌

بله کاملا درست میفرمائید ، کلا فلسفه وجودي کادو بخاطر وجود دخترای لطیف هستش😂

لطیف نبود کادو منتفی میشه ؟؟؟😂

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤

ممنون گلی ..دعام کن بتونم طلاق مو بگیرم

ای داد منو باش چی فکر کردم چیشددد

امیدوارم هر اتفاقی میفته به صلاح جفتتون باشه

روز زن واست کادو خرید ؟؟واسه من نه تبریکی نه کادویی🥺پس انتظارم نباید داشته باشه

ن نخرید

ن ک نخادبخره من ازش قبول نمیکنم

کارتشو داد دقیقا8300 توش بودگفت پالتو بگیر

گفتم نمیخام

میدونی دیگه ذوقشو ندارم

وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿