2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خدا خیرشون بده.اونم خدا کریمه.گشتم تو گوشیم ایموجی گل نداشتم براتون بفرستم ببخشید.😅

سلامت باشید

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤من مرد روزهای نبودنت نبودم💞

خواستگاریت چی شد راستی

خواستگاری نبود اشنایی بود که سرانجامی نداشت

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤من مرد روزهای نبودنت نبودم💞

شاید چون خودتم چیزی هدیه ندادی..... خانوما معمولا دوطرفه رفتار میکنن

من به کی هدیه بدم 😂😂

😂😂بيشتر منظورم هديه گرفتن برا خانومها بود وگرنه برا من نگیرن هم به رو کسی نمیارم

من کلا بچه خوبی ام ن توقع هدیه از همسرم دارم

ن براش هدیه میخرم😁

ولی خدایی ی جور دیگه میکنم تو پاچش😏😏😏🤣

چشم بد دور ک دیوانه ی لبخند توام،تو مرا در دل صدحادثه میخندانی🫀

برا مردا هدیه خریدن خیلی سخته چی دوست دارن واقعا ؟؟؟

عرض سلام و مرام سحر خانم

یه غذای خوشمزه و یه کیک خونگی و یه چای از همه چی بهتره

از اینجا بود خانمه؟

😂😂😂نه

از اشناهای خیلی دور

به اولین خانمی تو خیابون دیدی😅

اگه جنگ ناموسی شد شما جوابگویید ؟؟؟😂

2827
2791
2779
2792