2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🌹🌹🌹البته منظورم کلا همسرم خودم بودآااا

منظورت همسرمنم بوده باشه

بگو ک حقشه

راضیم ازت وحلالت🤧🤣

وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿

خدا خیرشون بده.اونم خدا کریمه.گشتم تو گوشیم ایموجی گل نداشتم براتون بفرستم ببخشید.😅

سلامت باشید

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤

خواستگاریت چی شد راستی

خواستگاری نبود اشنایی بود که سرانجامی نداشت

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤

شاید چون خودتم چیزی هدیه ندادی..... خانوما معمولا دوطرفه رفتار میکنن

من به کی هدیه بدم 😂😂

😂😂بيشتر منظورم هديه گرفتن برا خانومها بود وگرنه برا من نگیرن هم به رو کسی نمیارم

من کلا بچه خوبی ام ن توقع هدیه از همسرم دارم

ن براش هدیه میخرم😁

ولی خدایی ی جور دیگه میکنم تو پاچش😏😏😏🤣

وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿

برا مردا هدیه خریدن خیلی سخته چی دوست دارن واقعا ؟؟؟

عرض سلام و مرام سحر خانم

یه غذای خوشمزه و یه کیک خونگی و یه چای از همه چی بهتره

به اولین خانمی تو خیابون دیدی😅

اگه جنگ ناموسی شد شما جوابگویید ؟؟؟😂