2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🌹🌹🌹البته منظورم کلا همسرم خودم بودآااا

منظورت همسرمنم بوده باشه

بگو ک حقشه

راضیم ازت وحلالت🤧🤣

وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿

خدا خیرشون بده.اونم خدا کریمه.گشتم تو گوشیم ایموجی گل نداشتم براتون بفرستم ببخشید.😅

سلامت باشید

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤

خواستگاریت چی شد راستی

خواستگاری نبود اشنایی بود که سرانجامی نداشت

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤

شاید چون خودتم چیزی هدیه ندادی..... خانوما معمولا دوطرفه رفتار میکنن

من به کی هدیه بدم 😂😂

😂😂بيشتر منظورم هديه گرفتن برا خانومها بود وگرنه برا من نگیرن هم به رو کسی نمیارم

من کلا بچه خوبی ام ن توقع هدیه از همسرم دارم

ن براش هدیه میخرم😁

ولی خدایی ی جور دیگه میکنم تو پاچش😏😏😏🤣

وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿

برا مردا هدیه خریدن خیلی سخته چی دوست دارن واقعا ؟؟؟

عرض سلام و مرام سحر خانم

یه غذای خوشمزه و یه کیک خونگی و یه چای از همه چی بهتره

به اولین خانمی تو خیابون دیدی😅

اگه جنگ ناموسی شد شما جوابگویید ؟؟؟😂