2777
2789

طبیعی بهتره که الان دیگه سزارین نمیکنن مخصوصا بچه اول رو منم میخواستم ولی پیدا نکردم برای سزارین دلخوا البته تهران هستم بنظرم ازفکرسزارین بیابیرون چون خیلی درد داره ازبعدش 

من ۱۷ سالگی زایمان طبیعی کردم میگفتم نمیتونم تحمل کنم قران هم خیییییلییییی میخوندم باور کنید دردش برا من خیلی هم سخت نبود

خدااایا شکرت برا سلامتی نینیم ی صلوات میفرستی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله شما راست میگین  سزارین وحشتناکه😲 من خیلی میترسم بمیرم بچه بعدمو سزارین بدنیا نمیارم🙁

چرا؟

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆

طبیعی دردش یه روزه..تموم میشه میره...اینقدر از اول نگین نمیتونیم..میترسیم و .....زنای قدیم هر سال کارشون بوده طبیعی زاییدن...خودتونو ضعیف نگیرین شما قراره یه مادر باشید..

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

منم مثه چی میترسیدم از زایمان طبیعی کل بارداریم کابوس میدیدم از ترس ولی من حتما میخاستم طبیعی بیارم بدون هیچ درد و علامت زایمان وارد اتاق زایمان شدم توکل کردم به خدا و توی 8ساعت بچه مو دنیا اوردم و بعدش خیلی راحت از جام پاشدم بچه مو بغل کردم شیر دادم و خیلی کارای دیگه

گلم اینقد به خودت سخت نگیر بلآخره بارداری اولته که نمیفهی دردش چجوریه 

من که باردار بودم چون تجربه نداشتم همه میگفتن وای بحالت خیلی سخته خدا کمکت کنه 

حتی مادرم بجای این که به دلداری بدن همش میگن خیلی درد داره خدا بهت رحم کنه 

اما من بیخیالش بودم چون نمیفهمیدم چجور دردیه درد زایمان

بخدا دو شب تو خونه درد کشیدم تا صبح نخوابیدم برا اینکه بهم نخندن بگن تو چقدر بی طاقتی تا اینکه از هوش رفتم هول شدن بردنم بیمارستان از بخت بدم بچم چون مدفوع کرده بود سزارین شدم

😍❤تیکر تولد دخترمه😍❤
چ عوارضی داره؟من خیلی ها رو دیدم که راضی بودن از سزارین

من بیحسی نخاعی بودم 

آمپولو زده بودن تو کمرم 

چهار ماه که از زایمانم رد شد کمردرد خفیف گرفتم تا شش ماه 

بعد از شش ماه کمردردم شد دیسک کمر الان تا چند قدم راه برم یا آشپزی و یا هنگام جارو برقی کشیدن خونه خیلی اذیت میشم باید بعد از پنج دقیقه ایستادن بشینم 

😍❤تیکر تولد دخترمه😍❤

وای من از زایمان میترسم.تازه متوجه بارداریم شدم ولی از الان ترس دارم و مدام توی فکر زایمانم  

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
چرا؟

چون من دو درد کشیدم هم طبیعی هم سزارین دو شب که تو خونه درد داشتم و لعد از این که اومدم بیمارستان سزارین شدم درد بعد سزارین هم مثل موقعی که درد زایمانت شروع بشه 

البته تا بیست روز خیلی درد وحشتناکی داشتم وقتی مرخص شدم تو خونه هم که بودم خیلی گریه میکردم خیلی درد داشتم

😍❤تیکر تولد دخترمه😍❤