2777
2789
عنوان

چقد سخته

123 بازدید | 11 پست

ده روز مونده تا بیست و هفتم بدترین روزای زندگیمه تصمیممو ب جدایی صددرصدگرفتم اما از اونجاییکه مامانم تا بیست وهفتم مسافرت خارجیه و من تک فرزندم مجبورم سکوت کنم و تحملش کنم اما ی بغض توگلوم و سینم سنگینی میکنه بعد رفتنش شروع کرد ب عحاشی و تهدید بزدنم جلوی پدربزرگ و مادربزرگم اون بنده خداها که پیرن کاری ازشون بر نمیاد منتظر برگشت مامانمم و هر لحظه واسم هزارساعت میگذره

تا حالا هم هرروزمون دعواو فحاشی بوده اما جلو بقیه ابروداری میکرده الان اینقد وقیح شده که جلوی بزرگ خانوادم اینکارو کرد بماند که تو این مدت ابرو جلو همسایه و فامیل خودش واسم نذاشته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دلم درد داره تاحالا چندین بار میخاستم جدابشم نشد قبل بارداریم مامانم مخالف بود پارسال دستش روشد واسش که کار ازکار گذشته بود و بچم دوسالش بود بچروهم حودم خاستم اخه خیلی تنها بودم درضمن خودمم بچه طلاقم و عملا پدرندارم

دعا کنین بعد این مدت مامانم که برگشت راضی به طلاق توافقی بشه که با بخشیدن مهریم حضانت بچمو کامل بگیرم وگرنه کارم سخت میشه و باید خودم درخواست بدم که در اونصورت مهریه بهم تعلق نمیگیره و حضانت فقط تا هفت سالگیش بامنه

وقتی که کارش ی طوریه که 4خونه هفته درمیون خیلی واسم سخت میگذره ازدیشب که دیگه دیدنش حتی ی لحظه مرگمه اینگار دارن زجرم میدن جلو چشممه ازدیشب خدایا چطوری این ده روزو بگذرونم؟!؟!!!