2777
2789

پسرم دو سال و نیمشه اینکه بهم بگید الان چه چیز هایی بهش یاد بدم هیچی بلد نیستم و چه بازی هایی خوبه براش باهاش بازی کنم و اینکه نمیدونم چکار کنم امروز موهامو کشید پنج شش بار ب آرامی گفتم نکن اذیت میشم مامانی اصلا حالیش نبود منم کنترلم از دست دادم زدمش لطفاً سرزنشم نکنید خودم ب اندازه کافی ناراحت هستم فقط اگه میتونید بهم کمک کنید راهنمایی کنید ولی بازی هاییو نگید پولی باشن چون پول ندارم واسش بخرم

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو.            فقط بانوان نظر بدن

اشکال نداره بعضی وقتا هم مامانا کلافه میشن

پسره یا دختر؟

من بچه بودم بازی های فکری کودکانه مامانم میخرید برام

البته بچه توی این سن هرچقدر هم اسباب بازی بخری دوست دارن با وسایل بزرگترا بازی کنن

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...

چی بگم عزیزم اولین قدمش آرامش داشتنه که از من و شما معلومه عصبی هستیم ..اولین کار همیشه یه کار بد انجام میده با مهربون ولی جدی بگو این کار درست نیست و بعد حواسشون پرت کن به یه چیز دیگه ..ظرف و ظرفای پلاستیکی خونه رو بزار جلوش باهاش بازی کنه و تو همیون بازیها،شمارش، اشکال هندسی و رنگهایرو میتونی یادش بدی ،همیشه واسش شعر بخون یکی دوتا کتاب بخر و از روشون با صدای بلند و بچگونه و تعییر صدا واسش بخون

تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی ............

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره بعضی وقتا هم مامانا کلافه میشنپسره یا دختر؟من بچه بودم بازی های فکری کودکانه مامانم میخر ...

پسره عزیزم

برای من دوتا پسر با فاصله سنی یکسال هستن تازه ...کارتون آموزش رنگ و شمارش اعداد به زبان فارسی و انگلیسی مخصوص کودک بگیر هم سرگرم کننده هم آموزشی خیلی خوبه ولی مدام نگاه نکنه دوساعت صبح دو ساعت بعدازظهر البته اگه بتونی مدیریت کنی

چی بگم عزیزم اولین قدمش آرامش داشتنه که از من و شما معلومه عصبی هستیم ..اولین کار همیشه یه کار بد ان ...

خیلی ممنون گلم همیشه سعی میکنم آرام باشم ولی نمیشه بعضی وقتا یه کار اشتباه میکنه میگم نکن عزیزم نباید اینطوری کنی ب خدا تو این سن باور کن مسخرم میکنه اصلا گوش نمیده بهم دیگه نمیدونم چکارش کنم

برای من دوتا پسر با فاصله سنی یکسال هستن تازه ...کارتون آموزش رنگ و شمارش اعداد به زبان فارسی و انگل ...

فلاش واسش پر کردیم کم اصلا نگاه هم نمیکنه وسایل خونه رو داغون کرده انقدر درستکاری شون میکنه منم بهش چیزی نمیگم میگم تا عادی شه واسش مهم نباشه ولی اصلاً تاثیر نداره

خیلی ممنون گلم همیشه سعی میکنم آرام باشم ولی نمیشه بعضی وقتا یه کار اشتباه میکنه میگم نکن عزیزم نبای ...

منم همینم عزیزم اکثر مادرا همینن فقط محکم نزن گناه داره اونا درک خاصی از درست و اشتباه ندارن یه ویشگون نرم از دستش اونم بعضی وقتا ..چون با زدن بی اعتماد بنفس و ترسو بار میان

پسر من ۱۷ ماهشه سوال منم هست.با دستش میزنه به تلویزیون چه واکنشی نشون بدم.میزنه بعد به من نگاه میکنه میخنده ببینه من چیکار میکنم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
پسره عزیزم

توپ بخر واسش...هرازگاهی تو خونه باهاش توپ بازی کن

پسرمنم تازه سه سالش شده از ۲ سالگی باهاش بازی میکنیم...

یا از این توپهای کوچیک بخر بگو بنداز تو قابلمه یا سبد و...

یه مداد و دفتر بده بهش بگو مثلا نقاشی کنه..خط خطی کنه...

یکم بزرگتر شد از این خط کش های طرح دار بخر بگو با اونا دایره و مثلث و...بکشه

منم همینم عزیزم اکثر مادرا همینن فقط محکم نزن گناه داره اونا درک خاصی از درست و اشتباه ندارن یه وی ...

به خدا میدونم ولی دست خودم نیست بعدش میگم کاش اصلا نبودم

پسر من ۱۷ ماهشه سوال منم هست.با دستش میزنه به تلویزیون چه واکنشی نشون بدم.میزنه بعد به من نگاه میکنه ...

والا من بهش توجه نمیکردم تو این مواقع میگفتم بزار ببینه واسم مهم نیست بدتر میکرد یه بار نزدیک بود تلویزیون رو بشکنه هولش داد از پشت افتاد ولی خدا رحم کرد بعد اون نصبش کردیم به دیوار خونه

فلاش واسش پر کردیم کم اصلا نگاه هم نمیکنه وسایل خونه رو داغون کرده انقدر درستکاری شون میکنه منم بهش ...

بچه ها به همه چی به چشم اسباب بازی نگاه میکنن..چون من دوتا بودن و کنترلشده سختتر بود تو اون دوران رولباسشویی روکش انداختم تا دکمه هاشو نبینن..کل گلدونهام و دکوریها رو از خونه جمع کردم ..همه ظرف و ظروف شکستنی رو گذاشتم رو کمد یا طبقات بالای کابیت وتقریبا آزاد گذاشتم و کلی اسباب بازیهای فکری کوچیک و قیمت مناسب خریدم

به خدا میدونم ولی دست خودم نیست بعدش میگم کاش اصلا نبودم

این عذاب وجدان هم با هممون هست نگران نباش این دستکاری کردن هم دوره خودش رو داره کم کم وسایل خونه جذابیتش رو واسش از دست میدن و دنبال چیزای جدیدتر میگرده

توپ بخر واسش...هرازگاهی تو خونه باهاش توپ بازی کنپسرمنم تازه سه سالش شده از ۲ سالگی باهاش بازی میکنی ...

باور کن عزیزم توپ داره باهاش بازی میکنم فقط ده دقیقه بعد اصلا نمی خوادش دفتر و مداد هم داره دفتره رو پاره کرد انداخته یه گوشه تو بگو نگاهشم نمیکنه همه اینا رو براش انجام دادم احساس میکنم که خیلی تخسه حرف باید حرف خودش باشه چه ب آرامی بهش بگم یا با عصبانیت